Tefal Easy Pressing GV5245

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5245

Cred ca v-am convins deja asupra utilitatii unei statii de calcat, asa ca asztazi m-am hotarat sa va prezint Statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5245. Cu un raport calitate-pret foarte bun, garantat va usura munca oricareia dintre noi. De ce Tefal? Foarte simplu, pentru ca din punctul meu de vedere sunt cei mai buni in acest domeniu.

Tefal Easy Pressing GV5245 are o putere de 2320 W, o presiune a aburului injectat de 4.5bari si un debit de 90g/min. Este foarte important sa stim aceste mici detalii inaintea achizitionarii unui asemenea produs, pentru ca presiunea statiei de calcat precum si cea a aburului uscat au rolul de a elimina cutele materalului fara sa-l distruga de-alungul timpului. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca presiunea exercitata pentru calcare este cea a jetului de aer asupra tesaturii in adancime si nu cea a presiunii mainii dumneavoastra. Avantajul consta in ideea ca nu mai depuneti acelasi efort si de asemenea ajuat foarte mult la manuirea produsului cu o usurinta mai mare in comparatie cu fiarele de calcat clasice. Mai mult, folosind aceasta statie de calcat veti economisi cu pana la 50% din timp, iar  combinatia intre cantitatea de abur emanata si presiunea acestuia este foarte eficienta. Diferenta dintre un fier de calcat clasic si o statie o consta in faptul ca statia va trimite aburul in mijlocul tesaturii sub presiune si in acest fel acesta este folosit complet fiind cu pana la de 6 ori mai puternic.

 [DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=263243&redirect=statie-de-calcat-tefal-easy-pressing-gv5245-ultragliss-4-5bari-alb-mov-3121040040201%2Fpd%2FESRFTBBBM%2F%3Fref%3Dlist_p4_l1″ text=”Vezi pretul aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

De asemenea, statia Tefal este recomandata sa fie utilizata si pentru materiale groase si mari, cum ar fi asternuturile si prosoapele, deoarece are capacitatatea de a calca dintr-o singura miscare prin mai multe straturi de tesatura. Avand o talpa Ultragliss Diffusion, aceasta va aluneca foarte usor pe material si va asigura un calcat rapid cu un efort minim depus pentru acest lucru. Mai mult, aburul sub presiune mai are o caracteristica foarte importanta si anume faptul ca nu se lipeste de tesatura, de fapt, acesta functioneaza ca un separator intre talpa si material, deci alunecarea talpii va fi usoara si lina si scapati de riscul de a arde hainele, risc care in cazul fiarelor de calcat nu poate fi eliminat in totalitate.

Statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5245 a fost dotata cu un sistem de blocare pentru a facilita transportul acesteia. In plus, are si o setare eco fiind capabila de a economisi o energie de pana la 20% in comparatie cu statia folosita la nivel maxim de abur.

Nici caracteristicile tehnice nu am sa le omit si cred ca este foarte important sa le stim inainte achizitionarii unui asemenea produs. Greutatea statiei Tefal este de numai 5 kg si are dimensiunile 390 x 240 x 290 mm. Lungimea cablului de alimentare este de 1.8m, iar lungimea furtunului pentru abur de 1.75m.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Tefal Easy Pressing GV5245

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *