Statie de calcat Tefal Pro Express GV8461

Statie de calcat Tefal Pro Express GV8461

Am observat ca din ce in ce mai multa lume a inceput sa prefere o statie de calcat in locul unui fier de calcat clasic, asa ca astazi m-am hotarat sa va familiarizez un picut cu Statia de calcat Tefal Pro Express GV8461. Intr-adevar va fi nevoie sa investiti un buget ceva mare pentru achizitionarea unui asemena produs, insa cu timpul va veti da seama ca a fost o investitie mai mult decat buna.

Pentru inceput, cred ca ar fi o idee buna sa va explic ce este de fapt o statie de calcat. O statie de calcat este in principiu un fier de calcat care este conectat la un recipient gen boiler in care se produce abur cu o presiune ridicata printr-o rezistenta. De aceea aburul care este emis de la acest tip de produs difera de cel de la fiarele de calcat normale. Primul avantaj este faptul ca aburul este emis intr-o cantitate mult mai mare, in al doilea rand acesta nu este umed ci uscat, iar jetul este mult mai puternic din cauza faptului ca este sub presiune.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Tefal Pro Express GV8461

Diferenta cea mai mare intre o statie de calcat si un fier de calcat o constituie faptul ca prima calca folosind numai presiunea aburului, iar aburul care iese din acel recipient este uscat si puternic. Nu este nevoie decat sa treceti o data statia peste material iar varful cu gauri va intinde cutele existente printr-o injectie cu aburi, iar restul talpii va fixa si usca materialul, ambele etape se vor desfasura desigur in acelasi timp.

Statia de calcat Tefal Pro Express GV8461 detine o talpa Autoclean Catalys ce este alcatuita dintr-un invelis de palladium pentru a oferi o actiune catalitica continua pentru eliminarea tuturor micro fibrelor, de asemenea aceasta ajuta extraordinar de mult pentru asigurarea unei aluncari cat mai bune. Combinatia intre sistemul de colectare a calcarului si cea de care tocmai am vorbit participa la asigurarea unei durate cat mai indelungate de utilizare. Acest sistem de colectare a calcarului  functioneaza folosind o tija care aduna automat calcarul iar pentru curatare tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa clatiti aceasta tija.

Sistemul de blocare Lock System permite transportarea statiei cu usurinta si astfel accidentele care pot aparea in manevrarea statiei vor fi evitate in totalitate. Sistemul Ultracord va mentine cablul la distanta pentru a se evita sifonarea materialului. rezervorul de apa de 1.8l a fost special conceput pentru a putea calca o perioada indelungata de timp fara sa va opriti pentru reumplere, iar pentru a usura acest proces, rezervorul este detasabil.

Presiunea aburului este de 6 bari, iar jetul de abur turbo emite pana la 260g/min. In plus, are si o setare de economie de 20% in comparatie cand aparatul este folosit la nivel maxim de abur. Dupa 8 minute daca statia nu este folosita aceasta se va inchide automat pentru prevenirea accidentelor care se pot intampla.

In concluzie, pot afirma cu certitudine ca statia de calcat Tefal Pro Express GV8461 este un produs electrocasnic foarte util si cu siguranta aceasta va usura munca multora dintre noi.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Tefal Pro Express GV8461

One thought on “Statie de calcat Tefal Pro Express GV8461

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *