Statie de calcat Philips GC6510/02

Statie de calcat Philips GC6510/02

M-am gandit ca ar fi o idee buna sa va mai prezint o statie de calcat care se afla la un pret mai redus decat Tefal Pro Express GV8461 si anume Statia de calcat Philips GC6510/02. V-am mai explicat anterior de ce o gramada de lume prefera acest tip de produs in locul fiarelor de calcat clasice. In general, aceste statii sunt mult mai eficiente si din aceasta cauza marele lor plus este faptul ca indeparteaza toate cutele materialului intr-un timp foarte scurt. Aburii care sunt emisi sunt foarte puternici astfel incat cei care prefera sa poarte haine office gen costume s.a.m.d. vor considera o statie de genul acesta a mana cereasca. In plus, un electrocasnic de tipul acesta poate fi utilizat si vertical, de exemplu puteti lasa hainele pe umeras si sa le calcati in felul acesta pentru ca dupa cum v-am mai spus principiul pe care se bazeaza o statie de calcat este injectia cu aburi si nu pe presiunea exercitata de fier ca in cazul fiarelor de calcat obisnuite.

Intr-adevar, trebuie mentionat si faptul ca o statie de calcat prezinta si anumite dezavantaje cum ar fi ca ocupa mai mult loc decat un fier clasic, consuma ceva mai mult curent electric iar pretul de asemenea este ceva mai mare, insa trebuie sa recunoastem, daca vrem calitate si profesionalism trebuie sa ne asteptam si la ceva compromisuri.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips GC6510/02

Statia de calcat Philips GC6510/02 are o putere de 2400W iar rezervorul de apa are o capacitate de 0.8l. Presiunea aburilor din statie poate ajunge pana la 4 bari iar debitul de aburi este de 95g/min, talpa este de tip antiaderenta. De asemenea prezinta si functia de anti-calcar, acest sistem de colectare a calcarului utilizeaza o tija care aduna calcarul, iar in cazul in care vreti sa o curatati trebuie doar sa o scoateti si sa o clatiti sub jet de apa rece. Varful cu aburi cu care este prevazuta statia va face ca procesul de calcare sa fie facut cu pana la de doua ori mai repede decat in cazul calcatului obisnuit.

In momentul cand vreti sa incepeti sa calcati trebuie doar sa respectati cativa pasi simpli si veti avea parte de rezultate remarcabile. Primul lucru care trebuie verificat este sa va asigurati ca aveti o cantitate suficienta de apa in rezervor, apoi selectati temperatura recomandata pentru tipul materialului pe care vreti sa-l calcati. Introduceti cablul in priza (producatorul recomanda sa folositi prize cu impamantare) si puneti comutatorul de pornire/oprire pe pozitia “I”. Dupa ce ati facut aceste lucruri, rezervorul de apa precum si talpa fierului incep sa se incalzeasca. De obicei, talpa are nevoie de aproximativ 2 minute pentru a se incalzi, iar rezervorul de 6 minute pentru a fi gata de utilizare. In cazul in care rezervorul necesita reumplere in timpul procesului de calcat, acesta va avea nevoie de inca 6minute pentru a functiona la capacitate maxima. De asemenea, in momentul in care fierul a atins temperatura setata de dumneavoastra, ledul pentru temperatura se va stinge. Cand vreti sa calcati folosind numai abur, trebuie doar sa apasati activatorul de abur si sa-l mentineti apasat atat timp cat aveti nevoie pentru definitivarea procesului de calcat. Evident ca puteti sa calcati cu abur continuu folosind functia de blocare a aburului fara sa mai fie nevoie ca dumneavoastra sa tineti apasat activatorul de abur. De asemenea puteti calca si fara abur, doar selectati temperatura recomandata si continuati-va procesul de calcare fara apasarea activatorului de abur.

Statia de calcat Philips GC6510/02 are o greutate de aproximativ 4 kilograme si dimensiunile de 319 x 199 x 166 mm, lungimea cablului de alimentare este de 1.8m, iar lungimea furtunului de abur de 1.7m.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Philips GC6510/02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *