Arctic AC256+

Congelator Arctic AC256+, Capacitate 215 litri

Vorbim astazi despre unul dintre cele mai convenabile congelatoare din punct de vedere al raportului calitate/pret pe care le puteti gasi in ofertele magazinelor online. Arctic AC256+ prezinta toate functiile necesare pentru functionarea optima a unui aparat electrocasnic de acest tip si, mai mult de atat, vine si cu un pret foarte bun. De asemenea, o alta caracteristica de importanta a acestui congelator, mai ales pentru persoanele care intentioneaza sa-l cumpere pentru a-l folosi intens, este ca Arctic AC256+ dispune de o capacitate de stocare foarte mare, de 215 litri. Bineinteles, cei 215 litri despre care vorbesc reprezinta volumul util, cel brut fiind de 250 litri. Tinand cont de punctele reusite ale acestui congelator, consider ca nu ar fi o idee rea sa-l achizitionati si sa-l folositi pentru stocarea alimentelor dumneavoastra congelate.

Consum si performante

Sunt convins ca foarte multi dintre dumneavoastra ati avea nevoie si ati vrea sa achizitionati congelatorul Arctic AC256+, insa, va faceti probleme in privinta consumului de energie electrica pe care un nou aparat electrocasnic de dimensiuni mari l-ar genera si, implicit, va ganditi ca vi se va incarca foarte mult factura. Nu este tocmai adevarat, caci Arctic AC256+ vine cu o comportare destul de buna in  ceea ce priveste consumul de energie electrica, congelatorul de fata facand parte din clasa de eficienta energetica A+. Chiar daca nu este maximul ce poate fi atins din acest punct de vedere, Arctic AC256+ reuseste sa obtina un consum de 257 kWh/an, daca aveti grija sa-l folositi in conditii optime, ceea ce inseamna respectarea regulilor pe care toata lumea le stie cu privire la aparatele frigorifice. Partea buna este ca nu trebuie sa va faceti niciun fel de problema in ceea ce priveste clasele climatice, acest congelator facand parte din SN-T, ceea ce inseamna ca poate functiona in conditii optime la temperaturi exterioare cuprinse intre 10 si 43 grade.

Cumpara Arctic AC256+ la un pret foarte bun

Congelare

Arctic AC256+ este definit printr-o capacitate de congelare destul de buna, de 14 kilograme/24 ore. Foarte important de notat este faptul ca acest congelator este clasat cu patru stele, maximul pe care il poate primi un asemenea aparat, ceea ce inseamna ca este capabil atat sa pastreze produse precongelate, cat si sa congeleze produsele proaspete. Practic, congelatoarele ce sunt clasate cu patru stele pot ajunge la o temperatura de -18 grade Celsius. Revenim la capacitatea de congelare a lui Arctic AC256+, despre care vorbeam mai devreme. Cele 14 kilograme/24 ore pe care producatorul le garanteaza ca fiind capacitatea maxima de congelare a acestui aparat pot fi atinse in conditiile in care setati congelatorul pe temperatura minma, cu 24 ore inainte sa introduceti alimentele pe care doriti sa le congelati. Deci trebuie sa tineti cont si acest lucru in cazul in care se intampla sa cumparati foarte multe produse pe care sa vreti sa le bagati la congelator.

Congelare rapida

Se poate intampla sa existe momente in care vreti ca noul dumneavoastra aparat sa congeleze rapid alimentele pe care le introduceti. Din fericire, Arctic AC256+ include o astfel de functie, in ciuda faptului ca este un aparat electrocasnic destul de ieftin. Activarea acestei functii se face intr-un mod extrem de facil, tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti este sa setati butonul de temperatura pe pozitia denumita Max, iar temperatura va incepe sa scada. Teoretic, fiind vorba despre un congelator cu o clasificare de patru stele, temperatura ar trebui sa scada pana la -26 grade Celsius, practic, nu stiu sa va spun exact daca aceasta este valoare care se va atinge. Un semnal luminos va fi activat in momentul in care veti porni aceasta functie, astfel incat veti tine minte sa o opriti, in momentul in care nu o sa mai aveti nevoie de ea. Practic, temperatura scazuta pe care Arctic AC256+ o atinge in momentul activarii functiei de congelare rapida este atinsa prin functionarea continua a congelatorului.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Arctic AC256+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *