Samsung 46F6500

img278856_16042013161611_0_350x350c_nba9

Ati nimerit la aceasta discutie despre televizorul Samsung 46F6500 pentru ca v-ati hotarat sa treceti la nivelul urmator in materie de divertisment in propria casa. Achizitia lui 46F6500 va poate aduce la acest nivel superior, caci vorbim despre un televizor cu atatea caracteristici atractive, incat este greu sa le cuprindem pe toate. Orice discutie ar trebui sa porneasca de la diagonala, capitol la care televizorul de fata sta foarte bine, diagonala sa masurand 116 centimetri. Daca si dumneavoastra sunteti pasionati de televizoarele cu diagonala foarte mare, asa cum este acesta, banuiesc ca deja incepe sa va faca cu ochiul. Mai departe, trebuie spus ca diagonala nu este singurul punct forte al lui 46F6500, acest model fiind un Smart TV, capabil sa redea imagini tridimensionale. O scurta evaluare dupa aceasta introducere ne arata faptul ca televizorul in discutie imbina cele mai cautate caracteristici in momentul de fata.

Divertisment variat

Samsung 46F6500 este un televizor modern, al carui scop este sa multumeasca utilizatorul printr-o multitudine de functionalitati pe care le pune la bataie. Practic, sunt sanse mici sa va plictisiti vreodata in timpul pe care il veti petrece cu viitorul dumneavoastra televizor, caci acesta va astepta cu posibilitati multiple de petrecere a timpului liber. Una dintre cele mai apreciate astfel de functionalitati se refera la posibilitatea de a descarca orice aplicatie va face cu ochiul de pe Samsung Apps, a o instala si apoi a o rula, bucurandu-va de performantele atinse de 46F6500 in aceasta situatie.

Vrei sa cumperi televizorul Samsung 46F6500? Vezi ce pret are astazi!

In cazul putin probabil in care aplicatiile incep sa va plictiseasca, puteti schimba numaidecat modul in care va bucurati de televizorul Samsung 46F6500, trecand la o alta oportunitate ce va este oferita si anume navigarea pe Internet. Astfel, acest televizor dispune de un browser integrat, cu care puteti naviga pe orice site va doriti, pe care in mod normal l-ati fi vizitat de pe PC, laptop sau tableta. Bineinteles, inainte de toate trebuie sa va asigurati de realizarea conexiunii la Internet, insa, acest lucru nu o sa va creeze probleme, caci va sunt oferite doua posibilitati de conectare, wireless si prin cablu. Apropo, asa cum ne-am obisnuit de la modelele mid si high de la Samsung, ne este pus la dispozitie wireless integrat, motiv pentru care ati scapat de o cheltuiala pentru un adaptor compatibil.

3D TV

Ati fost la cinematograf si ati vazut un film 3D, ramanand impresionat de imaginile tridimensionale, astfel incat v-ati hotarat ca este cazul sa experimentati asa ceva si in propria casa? Inca un motiv in plus sa optati pentru achizitia lui Samsung 46F6500, acesta fiind un televizor 3D. Bineinteles, nu o sa va puteti bucura de aceleasi performante ca intr-o sala de cinema, insa, diagonala mare a televizorului, de 116 centimetri, favorizeaza o experienta destul de reusita. Tot cu privire la partea 3D, sa spunem si ca pachetul pe care il veti primi la achizitia acestui model contine si doua perechi de ochelari 3D, de tip SSG-5100GB. Bineinteles, acesti ochelari sunt activi, functionand cu o baterie.

Detalii finale

Am ajuns la capatul acestei scurte descrieri a televizorului Samsung 46F6500 dar nu o vom incheia fara sa aducem in discutie si cateva detalii legate de consum. Pentru inceput, trebuie sa spunem ca 46F6500 a reusit o incadrare in clasa de eficienta energetica A+, conform testelor realizate pe baza directivelor europene. Consumul de energie electrica anual, in conditii normale de folosire, se situeaza in jurul valorii de 91 kWh, puterea fiind de 62W.

Cumpara acest televizor
eMag Altex
Vezi pretul zilei Vezi pretul zilei

One thought on “Samsung 46F6500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *