Serioux UrbanPilot Q475T2

img243464_23082012160259_0_350x350c_chr6

Obisnuiti sa calatori foarte mult timp cu masina si aveti nevoie de un ajutor pentru calatoriile dumneavoastra? Poate aveti nevoie de un sistem de navigatie de tip GPS, astfel incat de fiecare data cand plecati spre noi locuri, sa aveti siguranta ca veti ajunge acolo la timp si fara sa va abateti de la traseul cel mai potrivit. Un astfel de aparat este Serioux UrbanPilot Q475T2 iar motivul pentru care il recomand pentru dumneavoastra este ca, in momentul de fata, conduce topul vanzarilor la GPS-uri. Nici nu e de mirare ca se intampla asa, ca UrbanPilot Q475T2 are un pret excelent si este disponibil in doua variante, atat fara harta, cat si cu harta intregii Europe.

Varianta fara harta a sistemul de navigatie Serioux UrbanPilot Q475T2 este potrivita pentru cei ce prefera libertatea de a-si alege singuri tipul de harta pe care vor sa il instaleze, de exemplu cele de la binecunoscutul iGo. Pe de alta parte, varianta cu harta Full Europe are si ea targetul foarte bine definit, fiind util pentru cei ce nu stiu sa instaleze aplicatiile necesare, sau pur si simplu, din lipsa de timp, prefera sa aiba GPS-ul gata de utilizare, in momentul in care il achizitioneaza.

Displayul lui Serioux UrbanPilot Q475T2 este, asa cum va asteptati pentru un GPS pe care il cumparati in anul 2013, de tip tactil. Foarte binevenita este si caracteristica anti-reflexie a ecranului, utilitatea careia este cunoscuta, mai mult ca sigur, de orice sofer. Displayul are o diagonala de 4.3 inch, este de tip TFT si are o rezolutie de 480 x 272.

Performantele sunt destul de bune, am putea spune pe masura pretului, acestea fiind asigurate de procesorul integrat pe Serioux UrbanPilot Q475T2, ce are o frecventa de 500 Mhz si de cei 128 MB de RAM. Memoria interna este de 4 GB iar in cazul in care aceasta nu va este suficient, aveti posibilitatea de a o extinde cu un card microSD, ce poate fi cumparat la un pret foarte mic. Sistemul de operare prezent pe UrbanPilot Q475T2 este Microsoft Windows CE 6.0 iar bateria este de tip Li-Ion, de 950 mAh.

In ciuda pretul mic, Serioux UrbanPilot Q475T2 ofera posibilitati de petrecere a timpului in masina, in caz ca trebuie sa asteptati pe cineva intr-o parcare, sau in alte situatii asemanatoare. Astfel, puteti sa incarcati filme, muzica sau fotografii si sa le rulati pe noul sistem de navigare al dumneavoastra.

Aici puteti gasi versiunea fara harta si aici gasiti versiunea cu harta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *