Serioux S724TAB – tableta foarte accesibila

res_cf21fec7ded3eedc0bc6fa62691b576f_350x350c_iiup

Chiar daca nu impresioneaza prea mult in ceea ce priveste specificatiile tehnice, noua tableta Serioux S724TAB are un avantaj foarte important, si anume pretul. Astfel, puteti cumpara aceasta tableta pentru un pret foarte mic, in cazul in care vi se par rezonabile caracteristicile acestui gadget si considerati ca are o configuratia suficient de multumitoare pentru dumneavoastra. Se potriveste foarte bine pentru copii, caci nu necesita o investitie mare intr-un aparat pe care copiii l-ar putea strica/sparge oricand, asa ca cei care vor sa faca un astfel de cadou ar putea sa ia in considerare achizitia tabletei Serioux S724TAB. Bineinteles, nici pentru cei mai mari nu e tocmai rea, mai ales daca intentionati s-o folositi in special pentru browsing, Facebook etc. Haideti sa vedem ce stie sa faca si care este configuratia cu care se prezinta.

Procesor si placa video

Procesorul integrat in tableta Serioux S724TAB este un  Rockchip Dual Core RK3168  ARM Cortex A9 . Chip-ul a fost lansat in aceasta vara si, cel putin conform producatorilor, vine cu niste avantaje serioase. Pe langa performantele ridicate pe care acestia le declara, RK3168 isi face publicitate si prin faptul ca ar consuma foarte putin. Performantele ca performantele, nu prea avem ce sa discutam despre ele caci este clar ca vorbim despre un procesor entry-level, de la care nu putem avea asteptari prea mari. Ce ma intereseaza pe mine este consumul mic pe care acestia il declara si care se pare ca este adevarat, conform testelor efectuate de diversi. Lucrul ciudat este ca foarte multi dintre cei care au cumparat tableta Serioux S724TAB s-au plans de autonomia scazuta. Sunt curios care dintre componente este atat de prost optimizat, incat scade atat de rau performantele pe partea de autonomie, din moment ce este clar ca nu este vina procesorului. Si ca sa incheiem aceasta rubrica, trebuie sa mai adaugam si ca procesorul are o frecventa de 1.2 GHz iar placa video integrata in Serioux S724TAB este Mali-400.

Cumpara Serioux S724TAB la un pret foarte bun

Memorie

Capacitate de stocare este mica, doar 4GB de memorie interna fiind oferiti de Serioux S724TAB. Slabe sanse ca aceasta capacitate de stocare sa va ajunga, asa ca probabil ca va trebui sa o extindeti printr-un card microSD. Suportul pentru extindere este la fel ca la majoritatea tabletelor, in sensul ca puteti sa bagati un card de pana la 32GB. Acesta este maximul pe care il suporta tableta Serioux S724TAB dar, ca sa fim sinceri, este destul de putin probabil sa aveti nevoie de o capacitate de stocare atat de mare pe tableta, poate doar daca intentionati sa tineti foarte multe fisiere multimedia, caz in care s-ar justifica investitia intr-un card microSD mai mare. In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta tableta vine cu 1 GB DDR3.

Alte detalii

Display-ul acestei tablete este de 7 inch, deci este perfecta pentru cei care prefera o portabilitate crescuta, sau pur si simplu nu au nevoie de o tableta cu diagonala mai mare. Rezolutia nu este cea mai reusita, valoarea acesteia fiind de 800 x 480 pixeli. In partea frontala Serioux S724TAB vine si cu o camera integrata, rezolutia acesteia fiind de 0.3 MP. Nu puteti face mare lucru cu ea, in orice caz nu altceva decat destinatia sa de baza, adica apeluri video prin unele dintre aplicatiile dedicate pentru asa ceva, cum ar fi Skype. In incheierea acestei scurte prezentari, vreau sa mai mentionez ca Serioux S724TAB include OS-ul Android 4.2.2 JellyBean.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Serioux S724TAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *