Samsung VCC4790H33

Aspirator fara sac Samsung VCC4790H33

Una din firmele cu rezonanta pe piata romaneasca este Samsung, asa ca astazi m-am gandit ca ar fi o idee buna sa va prezint aspiratorul fara sac Samsung VCC4790H33, cum probabil aproape toata lumea a testat macar unul dintre produsele lor, nu cred ca mai este cazul sa discutam sau sa punem la indoiala calitatea si profesionalismul cu care sunt fabricate produsele lor. Ideea e urmatoarea, daca va doriti un aspirator de calitate si care sa aiba si un pret bun, alegerea ideala este VCC4790H33.

In ultimii ani, aspiratoarele fara sac au devenit din ce in ce mai populare, asa ca producatorii au micsorat considerabil preturile cand au inceput sa observe acest lucru. Sistemul de functionare difera de la model la model, insa certitudinea este ca acestea au o putere de aspirare mai mare decat aspiratoarele cu sac. Unul din marile avantaje este faptul ca sacul a fost inlocuit cu un recipient, asa ca nu veti mai avea neplacuta surpriza de a ramane fara sac si nici nu va mai fi necesar sa ii cumparati spre a-i inlocui. Dar haideti totusi sa revenim la oile noastre si sa va descriu un picut ce poate face aspiratorul nostru.

Caracteristici generale

Aspiratorul fara sac Samsung VCC4790H33 are o putere a motorului de 2000W si o putere de aspirare de 370W. Nu uitati, indicele cel mai important in alegerea unui aspirator bun este puterea de aspirare cat mai mare, aceasta reprezentand de fapt eficienta unui asemenea produs. Insa, in acelasi timp, trebuie sa stiti ca nu este nevoie sa folositi mereu la putere maxima aspiratorul, asa ca pentru a reduce puterea pentru curatarea draperiilor sau covoarelor de exemplu, trageti clapeta pentru aer de pe furtun pana cand orificiul este deschis. Clapeta poate fi reglata dupa 3 nivele diferite si anume: minim, mediu si maxim.

Cumpara aspiratorul Samsung VCC4790H33 la un pret bun

Dupa cum am observat din titlu, aspiratorul VCC4790H33 este un model fara sac, iar recipientul in care se va colecta mizeria are o capacitate de 2L. Acest tip de aspiratoare sunt foarte practice, pentru ca aceasta cuva este etansa si se si curata foarte usor. Dupa ce gunoaiele acumulate au fost aruncate, aceasta se introduce sub jet de apa si se clateste bine. In plus, recipientul de praf beneficiaza de sistemul unic “Twin Chamber”, acest sistem impartind camera de praf in doua camere compartimente, iar acest lucru va permite o o curatare mai eficienta. Filtrarea de tip Hepa nu lipseste nici ea din dotarea lui Samsung VCC4790H33 ( modelul exact al filtrului fiind Hepa11 ), iar in acest fel, aerul evacuat va fi unul curat si fara alergeni.

Accesorii

O data cu achizitionarea aspiratorului fara sac Samsung VCC4790H33 veti primi de asemenea si urmatoarele accesorii: o perie destinata curatarii prafului de pe mobila, un accesoriu pentru spatii inguste ( colturi, locuri inguste, pernele canapelelor, s.a.m.d. ), o perie standard si un tub de tip telescop metalic.

Specificatii Tehnice

Aspiratorul Samsung VCC4790H33 are o greutate de 4.6Kg, acest lucru oferindu-i o usurinta in transportarea acestuia dintr-o camera in alta. Lungimea cablului de alimentare este de 6m, iar raza de actiune este de aproximativ 9m, in acest fel veti avea o libertate de miscare fara sa depindeti tot timpul de prize, mai mult, acesta va putea fi strans foarte usor prin intermediul derulatorului automat de cablu.

Vezi aici un pret foarte bun pentru aspiratorul fara sac Samsung VCC4790H33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *