Samsung LS22D300NY

res_40ffd3b5436aedef68e9ae6fa8195d64_350x350c_v622

Calitatea Samsung este prezenta in din ce in ce mai multe dispozitive, fie ca vorbim despre telefoane, ceasuri sau chiar produse electrocasnice. Astfel, odata ce ai pus ochii pe acest Samsung LS22D300NY vei avea garantia ca este un monitor de calitate, care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru o imagine de exceptie.

In primul rand, este un monitor atragator, care imbine stilul placut si futurist cu functionalitatea deosebita. Astfel, vei descoperi finisaje de calitate si linii foarte placute, toate intr-un design sofisticat si modern care te va impresiona.

Samsung LS22D300NY ofera dimensiuni generoase, cu un ecran de 21.5 inch, insa nu depaseste greutatea de 2.85 de kg, ceea ce il face usor de pozitionat peste tot unde crezi ca isi poate face treaba foarte bine.

Imaginea lui  Samsung LS22D300NY

Evident, imaginea este cea care decide calitatea unui monitor.  Samsung LS22D300NY dispune de numeroase tehnologii moderne si reuseste sa afiseze imagini clare, cu un contrast puternic si cu o rezolutie generoasa.

Astfel, te poti bucura de o rezolutie de 1920 x 1080, care iti va garanta imagini pe care sa le poti analiza in cel mai mic detaliu si la care sa poti aprecia toate cele 16.7 milioane de culori, de o luminozitate de pana la 200 de cd / m2 si de un contrast dinamic mega DCR ( Mega dinamic Contrast Ratio ) care amplifica fiecare culoare, ducandu-le pana aproape de realitate.

Comanda Samsung LS22D300NY la un pret foarte bun

In ceea ce priveste timpul de raspuns, in care pixelii isi pot schimba culoarea, este de doar 5 ms. Acest lucru duce la imagini dinamice deosebite. Niciun film de actiune, sport sau joc, nu vor fi neplacute cu acest  Samsung LS22D300NY.

Monitorul ofera o flexibilitate destul de mare si in ceea ce priveste unghiul de vizualizare. Astfel, te poti bucura de un unghi de 90 de grade orizontal si unul de 60 de grade, vertical.

Tehnologia LED pe care o foloseste completeaza o imagine excelenta si face din acest monitor un adevarat reprezentant al calitatii.

Conectivitate

Samsung LS22D300NY se poate conecta printr-un port VGA si este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv MAC sau Windows.  In ceea ce priveste energia electrica, are un consum de 22 W in timp ce functioneaza si de doar 0.3 W atunci cand este in standby sau cand este oprit.

Alte detalii

Pe langa aspect, video si modul in care se conecteaza la alte dispozitive,  Samsung LS22D300NY pune la dispozitia utilizatorului si alte functii, cat se poate de interesante.

Astfel, pentru cei care isi doresc sa protejeze mediul, dar si sa se bucure de un consum mai mic de energie, dispune de functia Eco Saving, care scade destul de mult consumul. Cu ajutorul eco saving se poate ajusta luminozitatea monitorului, prin alegerea a 3 module de salvare a energiei.

Cei pasionati de jocuri se pot bucura de modului Game, care permite fiecarui joc sa arate tot ceea ce are mai bun din punct de vedere al graficii.

Magic Upscale Technology este o alta tehnologie deosebita, care ofera calitate maxima imaginilor asupra carora s-a aplicat un zoom puternic. Practic, aceasta tehnologie previne degradarea imaginii in timp ce se mareste si ofera culori si imagini de-a dreptul deosebite, indiferent de circumstanta.

Evident, vei putea controla monitorul intr-u totul, setandu-i dupa bunul plac luminozitatea, dimensiunile imaginilor sau alte detalii cel putin la fel de importante.

Cui se adreseaza  Samsung LS22D300NY

Samsung LS22D300NY este un monitor dedicat tuturor celor care isi doresc o solutie ieftina, dar care nu vor sa faca rabat la calitate. Practic, ofera calitate Samsung intr-o carcasa extrem de eleganta si este potrivit pentru aproape orice ai vrea sa faci cu el. Te poti uita la filmele preferate, cu o calitate deosebita, datorita marimii generoase a ecranului si datorita celor 16.7 milioane de culori, te poti bucura de jocuri exceptionale, datorita modulului special pentru asta si il poti controla in asa fel incat sa iti poata oferi exact imaginile de care ai nevoie.

In plus, este elegant si se potriveste cu succes in orice spatiu, reusind sa atraga prin designe-ul futurist si foarte placut, ceea ce il face un monitor perfect.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Samsung LS22D300NY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *