Samsung 32J4510

Samsung 32J4510

Design deosebit, performanța și funcții de ultima generatie. Sunt elemente prin care poate sa fie definit acest televizor de la Samsung, care atrage printr-o constructie solida si de foarte buna calitate.
In primul rand, utilizatorul va descoperi un design special. Spre deosebire de alte televizoare din gama sa, Samsung 32J4510 este construit dintr-un material alb si foarte elegant. Cu suporti argintii si cu rame foarte placute, televizorul va crea o impresie futurista, deosebita, indiferent de camera in care va fi prezent.
Chiar daca nu este un televizor mare, avand o diagonala de doar 80 de inch, acest lucru nu inseamna ca nu poate oferi o experienta solida in vizualizare iar acest lucru il vom vedea in cele ce urmeaza.

Performantele lui Samsung 32J4510

Putem spune ca Samsung 32J4510 este un televizor performant, care este perfect construit pentru un stil de viata potrivit secolului 21. Este usor de utilizat, contine o multime de detalii impresionante si contribuie la economia de timp si de curent. Poti sa faci aproape orice cu acest televizor in materie de divertisment. Poti urmari emisiunile preferate fara niciun fel de problema, poti inregistra orice tip de continut, chiar si pe cel de la TV, de acolo de unde ai ramas si cel mai important, poti sa navighezi nestingherit pe internet.
Samsung 32J4510 este un smart TV performant, care ofera o interfata usor de folosit chiar si de catre cei mai in varsta dintre noi. Samsung a reusit sa creeze un meniu foarte usor, bazat pe noul sistem de operare Tizen. Aceasta este prima platforma open source destinata exclusiv televizoarelor.

Comanda Samsung 32J4510 la un pret foarte bun

– Calitatea imaginii. Vei descoperi, imediat ce vei porni acest televizor, ca dispune de un algoritm avansat pentru imbunatatirea imaginilor si ca ofera milioane de culori impresionante. Wide Colour Enhancer este un algoritm Samsung prezent pe aproape fiecare televizor, care imbunatateste substantial calitatea imaginilor. Acesta lucreaza alaturi de rezolutia HD, dar si de contrastul dinamic Mega Contrast.
– Sunet clar. Nu putem spune ca este cel mai puternic televizor atunci cand vine vorba despre sunet, insa putem spune ca ofera un sunet cat se poate de clar. Iesirea RMS se bazeaza pe doua boxe a cate 5 W fiecare iar caracteristicile superioare, precum 2 CG ( down firing si Base Reflex ), sporesc claritatea. Te poti uita la filme fara probleme si poti asculta chiar si muzica. Daca vrei sa iti sporesti calitatea, poti oricand achizitiona un sistem de sunet performant.
– Conectivitate. Conectivitatea este un punct din ce in ce mai bine conturat pentru televizoarele momentului si in general, pentru toate dispozitivele. Samsung 32J4510 este un televizor construit cu acest lucru in minte. Dispune de o intrare USB, de o intrare component si de doua porturi HDMI. Acestea sporesc flexibilitatea televizorului si ii permit o multime de lucruri. Spre exemplu, poti urmari filme direct de pe USB si de asemenea, poti vizualiza poze sau asculta muzica de pe acest dispozitiv. In ceea ce priveste HDMI-ul, permite conectarea la cele mai interesante dispozitive si sporeste flexibilitatea in utilizare.
– Smart TV performant. Este un smart TV performant, care dispune de o multime de aplicatii preinstalate si de foarte multe posibilitati. Chiar si un utilizator care nu apreciaza in mod deosebit tehnologia, va fi incantat de ceea ce poate sa faca cu acest televizor.
Per total, Samsung 32J4510 este un televizor performant, care nu iese in evidenta prin marime, insa poate sa iasa cu usurinta in evidenta prin dotarile de foarte buna calitate.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Samsung 32J4510

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *