Rowenta Ultimate Styler SF6020

Placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Styler SF6020

Stiti despre ce nu am mai vorbit demult? Despre o placa de indreptat parul de calitate. Desi in acest domeniu avem o multitudine de posibilitati, parca tot Rowenta se remarca cel mai mult dintre toate. Asa ca astazi as vrea sa va prezint placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Styler SF6020.

Inca de la prima vedere descoperim faptul ca aceasta placa e una cu totul si cu totul speciala. Chiar si designul acestui produs este unul modern si avangardist.

Prima chestie care mi s-a parut foarte interesanta a fost generatorul ionic, acest generator unic si original de ioni negativi produc milioane de ioni pentru a asigura parului dumneavoastra o stralucire maxima. In plus, contribuie la reducerea electricitatii statice pentru ca parul sa ramana neincretit si neted.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198300&redirect=placa-de-indreptat-parul-rowenta-ultimate-styler-sf6020-230-grade-led-ionizare-argintiu-3121040041048%2Fpd%2FEK5MKBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Prezinta 2 placi cu dimensiunile de 2.4 cm x 9 cm ce au o precizie extraordinara. Placile sunt mobile datorita faptului ca se doreste ca presiunea exercitata pe buclele de par sa fie constanta. Acestea sunt realizate dintr-un invelis ceramic si din titan.

De asemenea, placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Styler SF6020 prezinta 2 sisteme incorporate intr-unul singur, si anume ca puteti indrepta parul cat si ondula. Asa ca deodata aveti in fata ochilor o gama extrem de variata de coafuri pe care le puteti incerca.

Mai prezinta si o modalitate profesionala de aranjare a parului dumneavoastra in 2 pasi extrem de simpli:

– se roteste aparatul pe jumatate in sus;

– si apoi se gliseaza usor de la radacini spre varfuri.

Afisajul este de tip LED cu 5 niveluri.

Temperatura poate fi reglata de la 130 pana la 230 grade Celsius. Si pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio grija in plus, placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Styler SF6020 are si un sistem de blocare al temperaturii asa ca nu riscati nicio clipa sa schimbati temperatura pe care at selectat-o la inceput.

Incalzirea placilor se face de asemenea foarte repede, aparatul avand nevoie de doar 30 de secunde pentru a fi gata de utilizare.

 

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Rowenta Ultimate Styler SF6020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *