Rowenta SF6150D4

Placa de indreptat parul Rowenta SF6150D4

Va doriti o placa de indreptat parul care are si un pret accesibil si care sa isi si faca treaba rapid fara sa atenteze la sanatatea parului dumneavoastra? Daca raspunsul este da, atunci recomandarea mea pentru astazi este placa de indreptat parul Rowenta SF6150D4.

Prima data cand am folosit-o, am zis okay inca o placa ca restul, nimic special sau deosebit, dar o data ce am inceput sa-mi indrept parul am observat diferenta. Pe langa faptul ca in 10 minute esti gata ( de mentionat ca parul meu este mediu spre lung ), pot spune ca a facut o treaba cu mult peste medie. Iar prietena care si-a achizitionat-o imi spune de fiecare data ca nu i-a afectat parul sub nicio forma. Asa ca, ce putem sa ne dorim mai mult, nici nu arde parul, nici nu este nevoie de foarte mult timp pentru coafare si nici nu are un pret prea exagerat. Daca ar fi sa-i dau o nota, nu as ezita nicio clipa sa-i dau un 10.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=216365&redirect=placa-de-indreptat-parul-rowenta-230-grade-lcd-easy-lock-alb-sf6150d4%2Fpd%2FEQB57BBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Ca sa intru putin in detaliile tehnice, trebuie sa mentionez faptul ca temperatura maxima pe care o poate atinge este de 230 de grade Celsius, insa de asemenea are si un reglaj al temperaturii. Deci tot ce trebuie sa faceti, este sa gasiti temperatura potrivita tipului dumneavoastra de par si voila, aparatul este pregatit sa va faca sa aratati de milioane. A, sa nu uit, temperatura este afisata pe un ecran de tip lcd.

As vrea totusi, sa mai spun inca o data, doamnelor si domnisoarelor, nu mai folositi placa pe parul ud, pentru ca oricat de calitativ este produsul folosit tot arde parul. Am o gramada de prietene care spun ca numai asa folosesc placa si ma chinui sa le explic ca este cea mai mare greseala pe care o pot face. Sper ca intr-o buna zi sa nu mai aud asemenea prostii. Degeaba cumparati produse care promit ca nu ard parul si asa mai departe, pentru ca orice aparat care se foloseste pe parul ud tot il afecteaza.

Dar sa revenim un picut la oile noastre, timpul de incalzire al placii Rowenta este de doar 30 de secunde, asa ca intr-un timp foarte scurt puteti avea un par frumos si drept si fara absolut nicio bataie de cap.

Placile sunt relativ subtiri si anume au doar 2.5cm latime, tocmai pentru a va putea da posibilitatea sa faceti si bucle. Pentru ca da, se pot face si bucle cu acest Rowenta SF6150D4.  Intr-adevar, veti avea nevoie de putin mai multa indemanare pentru a face acest lucru, insa nu e brain surgery, cu putina rabdare va garantez ca daca prima data nu o sa va iasa exact ceea ce va doriti, deja urmatoarea data nu vi se va mai parea ceva complicat absolut deloc.

Nici designul nu lasa deloc de dorit, are un aspect simplu si modern care cu siguranta va fi pe placul oricareia dintre noi.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Rowenta SF6150D4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *