Rowenta Respectissim SF7870

Placa de par Rowenta Respectissim SF7870

Astazi as vrea sa va prezint o placa de indreptat parul cu totul si cu totul speciala ce are in dotare o multitudine de facilitati care mie cel putin mi se par destul de interesante, produsul de care va vorbesc este placa de par Rowenta Respectissim SF7870.

Functiile pe care le are in dotare sunt urmatoarele: functie ionica, blocare de temperatura, un sistem de blocare al placilor si un sistem de buclare intense. Setarea temperaturii se face in mod automat in functie de tipul si sensibilitatea parului dumneavostra. Aceste setari sunt: putin ondulat, ondulat normal si ondulat cu fir gros, in functie de starea parului dumneavoastra, puteti alege una din urmatoarele optiuni: par normal, fragil sau deteriorat. In felul acesta puteti fi sigure ca parul dumneavoastra nu va avea deloc de suferit si acesta isi va pastra sanatatea si stralucirea o perioada indelungata de timp.

Placa de par Rowenta Respectissim SF7870 are incorporat sistemul Tension in silicon care mareste actiunea de intindere a parului pentru a intinde parul dumneavoastra in intregime.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=171991&redirect=placi_indreptat_parul%2Fplaca-de-par-rowenta-respectissim-sf7870-200-grade-lcd-ionizare-alba–p3121040038260″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

In urma studiilor facute, s-a ajuns la concluzia ca temperatura ideala pentru intinderea parului este de 170 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca aparatul isi face treaba chiar si la aceasta temperatura in timp ce alte produse de gen fac acelasi lucru dar la o temperatura mai ridicata. Asa ca puteti sa va asteptati la o netezire perfecta chiar si la aceasta temperatura si dupa cum am mai spus consecintele sunt minime, asa ca putem spune adio parului deteriorat datorita arderii firului de par.

Cateva caracteristici generale ar fi: temperatura maxima admisa de placa – 200 de grade Celsius, reglarea de temperatura este posibila, display atractiv de tip LCD cu leduri corespunzatoare colorate, timpul de incalzire este de doar 30 de secunde, tip de invelis – ceramic, lungimea cablului este de 2m, iar acoperirea placii este realizata din Silver Titanium.

Indiferent de tipul de par, puteti fi sigure ca placa de par Rowenta Respectissim SF7870 va va oferi o protectie foarte buna si dumneavoastra veti avea un par de invidiat.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Rowenta Respectissim SF7870

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *