Rowenta Lovely Elite EP3132

Epilator Rowenta Lovely Elite EP3132

Stateam zilele trecute, in timp ce eram la serviciu si ma gandeam  despre ce fel de produse nu am mai vorbit de ceva timp si ca prin minune mi-au cazut ochii pe epilatorul Rowenta Elite EP3132.

Ca sa fiu sincera, primul lucru care mi-a placut la nebunie a fost designul acestui produs. Nu pot sa spun ca rozul este culoarea mea preferata, dar pot afirma faptul ca cei de la Rowenta make it work. 😀 .

Ca specificatii generale, epilatorul prezentat astazi are un cap de epilare detasabil si lavabil, prezinta un sistem de epilare cu 24 de pensete ultra-plate in forma de “Y”, indepartand intr-un mod delicat firele de par, precum si 24 de bilute care asigura masajul pielii dumneavoastra pentru ca disconfortul din timpul epilarii sa fie redus la minimum. Indeparteaza firele de pana la 0.5mm, fiind ultra-eficient. Poate fi folosit pe toate zonele corpului dumneavoastra care necesita epilare.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=197971&redirect=epilator-rowenta-lovely-elite-ep3132-24-pensete-2-viteze-negru-roz-ep3132%2Fpd%2FELWWTBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Cei de la Rowenta ne promit o piele matasoasa intr-un timp scurt si cu rezultate remarcabile.  Oare o fi adevarat?

Epilatorul Rowenta Lovely Elite EP3132 este dotat cu un accesoriu interesant ce poarta numele de accesoriu de initiere si care va va ajuta sa il asezati in pozitia perfecta pentru ca acesta sa aiba un contact ideal cu pielea.

O data cu achizitionarea epilatorului veti primi si un saculet de toaleta pentru ca dumneavoastra sa il puteti lua oriunde plecati in vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *