Rowenta Elite CF8212

Perie cu aer cald Rowenta Elite CF8212

Din categoria periilor rotative, astazi as vrea sa va prezint Peria cu aer cald Rowenta Elite CF8212. O perie care se afla la un pret extrem de accesibil pentru toate buzunarele, care impaca aproape orice doamna sau domnisoara in materie de coafare a parului. Deja stim ca o perie de genul acesta este absolut indispensabila din dulapul unei femei care se respecta, asa ca de ce nu sa cautam ceva care are un pret bun si care chiar isi face treaba.

Puterea periei de 1200 W, are rolul de a va asigura o uscare rapida si usoara chiar si pentru cele mai neindemanatice dintre noi.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=172857&redirect=perii-rotative—ionice%2Fperie-cu-aer-cald-rowenta-elite-cf8212-1200w-3-accesorii-negru–pCF8212″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Accesoriile pe care le veti primi o data cu achizitionarea periei cu aer cald Rowenta Elite CF8212 sunt urmatoarele: o perie mare rotunda ce are o suprafata ceramica cu un diametru de 38mm, o perie mica care se adreseaza in special pentru cele cu parul mai scurt de 20mm si un concentrator de aer care ajuta la reglarea fluxului de aer.

Cablul rotativ pe care il detine peria noastra ne va ajuta sa scapam de stresul incurcarii cablurilor.

Aparatul prezentat astazi are doua trepte de viteza si temperatura, deci are tot ceea ce ii trebuie pentru a se putea mula nevoilor dumneavoastra in materie de ingrijire a parului. In plus are o functie de jet de aer rece care va va ajuta sa va definitivati coafura.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Rowenta Elite CF8212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *