Remington S9951

Placa de indreptat parul Remington S9951, Frizz Therapy

Astazi as vrea sa va prezint o placa de indreptat parul cu totul si cu totul deosebita. Vreau sa va spun ca raportul calitate-pret m-a lasat masca. De ce spun acest lucru? Pentru ca la pretul pe care il chiar nu ma asteptam sa isi faca treaba chiar atat de bine. Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant, cred ca as folosi doar o  onomatopee si anume : “Wow”.

Placa de indreptat parul Remington S9951 beneficiaza de tehnologia Frizz Therapy, aceasta tehnologie se bazeaza pe tratamentul special ce emite niste micro particule protectoare, in timpul folosirii aparatului, care vor da coafurii dumneavoastra o protectie anti-incretire pe durata intregii zile, iar parul se pa pastra matasos si stralucitor fara ca dumneavoastra sa depuneti niciun pic de efort. Parul va ramane protejat pana la 15 ore impotriva umiditatii in comparatie cu placile din invelis ceramic standard care nu ofera aceeasi siguranta.

Placile sunt inguste , pentu ca presiunea exercitata pe toata suprafata parului dumneavoastra sa fie egala.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=174393&redirect=placi_indreptat_parul%2Fplaca-de-indreptat-parul-remington-s9951-frizz-therapy–pS9951″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Afisajul este de tip LCD, temperatura maxima suportata de placa fiind de 230 grade Celsius. Evident, aceasta temperatura poate fi reglata, pornind de la 150 grade Celsius.

Incalzirea pot spun ca se face mai mult decat rapid, asa ca avem nevoie de numai 15 secunde pana cand placa ajunge la temperatura optima pentru a fi folosita. Functia Heat Boost ne va ajuta sa atingem temperatura maxima admisa intr-un timp cat mai scurt.

In cazul in care ati uitat placa pornita, aceasta beneficiaza de sistemul de inchidere automata dupa 60 de minute, asa ca daca ati uitat placa in priza chiar nu trebuie sa va faceti griji.

Ar mai trebui sa adaug si faptul ca puteti realiza si bucle cu ajutorul acestei “jucarii”, sau v-am convins?

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington S9951

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *