Remington S9500

Placa de indreptat parul Remington S9500

Astazi am descoperit ca de aproximativ o luna nu am mai postat niciun review despre placi de par. Cel putin pentru mine e ciudat, din moment ce folosesc mult mai des un produs de acest gen decat ondulatorul sau peria rotativa. Tot cautand pe net zilele trecute am dat de o placa care pur si simplu m-a facut sa ma gandesc ca i must have it. šŸ˜€ Produsul despre care vreau sa va vorbesc astazi este placa de indreptat parul Remington S9500.

Cu toate stim ca o placa este absolut indispensabila din arsenalul nostru. Asa ca de ce sa nu alegem una de calitate si care in plus sa Ā mai si aiba si un pret extrem de atragator.

In reclama celor de la Remington, acestia ne promit un par de 8 ori mai neted si de 5 ori mai durabil. Ā Ei bine, aflati fetelor ca acest lucru chiar se poate si spun asta fara sa laud deloc acest produs, fiind doar o simpla observatie personala. Invelisul Advanced Ceramic cuĀ tehnologia Real Pearl ( acest invelis contine perle adevarate si prezinta o cantitate de ceramica de 15 ori mai multa decat placile obisnuite ) va face ca parul sa fie matasos si stralucitor si va rezista mai mult si mai bine.

Remington S9500 poate fi cumparat de aici!

Placa de indreptat parul Remington S9500 are nevoie de doar 10 secunde pentru a fi gata de utilizare, iar temperatura Ā  este de asemenea afisata pe un ecran Lcd ce variaza intre 150 de grade Celsius si 235 grade Celsius. Acest lucru este posibil pentru ca peria noastra beneficiaza de tehnologia Heat Boost., tehnologia ce ajuta la atingerea temperaturii maxime intr-un timp foarte scurt.

Placile au o lungime de 11cm si o latime de 3cm, asa ca dupa cum puteti observa placile sunt mai lungi decat cele obisnuite, totul pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de rezultate excelente. Bineteles ca o veti putea folosi si ca ondulator, mai ales din cauza celor spuse mai sus.

Pentru a evita accidentele neplacute, placa de la Remington este dotata cu o inchidere automata dupa 60 de minute de neutilizare.

Designul acesteia este unul foarte girlish si special, fiind decorata cu motive florale pe un fond negru. Mai mult, o data cu achizitionarea placii veti primi si o geanta rezistenta la caldura precum si un covoras, covoras ce este special conceput pentru asezarea placii pe el atunci cand aceasta este fierbinte.


Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington S9500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *