Remington S6600

Placa de indreptat parul Remington S6600

Daca tot am inceput ziua cu dreptul, am decis sa va prezint si ce mi-a adus mie mosul. Cum toti prietenii stiu ca sunt absolut innebunita dupa toate gadgeturile de intretinere corporala, in special cele de  ingirjire a parului, i-au scis o scrisoare lui Mos Craciun, iar acesta mi-a adus o mult asteptat placa de indreptat parul Remington S6600. Intr-adevar, o vazusem inainte, insa nu avusesem inca ocazia sa ii incerc capacitatile. Citisem pe mai multe forum-uri ca desi cei de la Remington promit faptul ca se pot face bucle cu ea, foarte multe cliente se plangeau ca este absoulut imposibil. Asa ca, atunci cand am primit-o mi-am zis okay, o voi folosi macar pentru indreptarea parului. Insa, dragele mele, va spun cu mana pe inima ca cei de la Remington chiar nu au mintit. Eu am reusit si nu numai ca am reusit, chiar mi-au iesit niste bucle absolut superbe. Am sa revin in curand si cu niste poze care sa dovedesca acest lucru (sper sa am si timp :P).

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=250999&redirect=placa-de-indreptat-parul-remington-s6600%2Fpd%2FE7MSDBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

De fapt, aceasta placa de indreptat parul Reminton este un multistyler, extraordinar de versatil, ce va va permite sa realizati o multitudine de coafuri, atat in cazul in care va doriti par drep sau bucle ori onduleuri. Prezinta 3 setari diferite pentru a conferi o libertate memarginita de realizare de coafuri. Prima setare este destinata coafurilor pentru parul drept, este nevoie de numai o trecere a placilor peste suvita de par pentru a-si face treaba. O a doua setare este pentru bucle mari, pentru a putea realiza acest lucru, tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti parul in interiorul placilor, rotiti-le la 180 de grade si continuati acest proces pana la terminarea suvitei alese. Se recomanda ca la sfarsitul operatiunii, sa folositi putin fixativ pentru definitivarea buclelor. Setarea a treia functioneaza pe acelasi principiu ca setarea precedenta.

Placile sunt acoperite cu un invelis ceramic avansat pentru o alunecare de doua ori mai neteda si de pana la 3 ori mai durabile in comparatie cu alte produse de gen. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 210 grade Celsius, iar cea minima este de 150 grade Celsius. In plus, placa de indreptat parul Remington S6600 este gata de utilizare in numai 15 secunde. Placile au o latime de 30mm si o lungime de 100mm. Evident, are si oprire automata dupa 60 de secunde de neutilizare pentru a putea preveni accidentele care se pot intampla.

In concluzie, pot spune ca aceasta placa nu m-a dezamagit deocamadata, chiar imi place absolut totul la ea, inclusiv designul, design care mi-a facut cu ochiul inca din prima clipa cand am vazut-o.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington S6600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *