Remington S6500

Placa de indreptat parul Remington S6500

Zilele trecute am auzit o prietena laudand sus si tare placa de indreptat parul Remington S6500. Asa ca am rugat-o frumos sa ma lase si pe mine sa vad ce atat tam-tam cu acest produs. Intr-adevar am incercat si indreptarea parului cat si cateva bucle si pot spune cu mana pe inima ca este un aparat 2in1 care isi face treaba intr-un mod exceptional.

In descierea celor de la Remington acestia spun ca se adreseaza tuturor tipurilor de par, asa ca daca aveti parul ondulat sau cret puteti sa vi-l indreptati in 2 timp si 3 miscari, precum si in cazul in care aveti parul drept si va doriti bucle sau onduleuri.

Designul placii de indreptat parul Remington S6500 este unul subtire si rotunjit, fapt ce ajuta extrem de mult pentru realizarea buclelor.

O data cu achizitionarea placii veti primi si un Dvd care se numeste “Secretele buclelor”, un dvd facut de Steven Goldsworthy ce contine sfaturi si solutii pentru ca sa va ajute sa creati cat mai multe tipuri de coafuri la nivel profesionist. A, si inca ceva, veti mai primi si o husa termorezistenta.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198313&redirect=placa-de-indreptat-parul-remington-230-grade-lcd-turbo-boost-negru-gri-s6500%2Fpd%2FENYT7BBBM%2F%23Ancora_Opinia” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Placile sunt inguste cu o lungime de 110 mm si sunt realizate dintr-un invelis ceramic ce ajuta la alunecarea acestora pe parul dumneavoastra cat mai usoarasi lasand in urma un par frumos, neted si stralucitor pentru o perioada mai indelungata de timp. Incalzirea lor se face intr-un timp extraordinar de scurt de numai 15 secunde

Afisajul este de tip Lcd, iar reglarea temperaturii se poate face digital intre 150 si 230 grade Celsius. De asemenea, placa de indreptat parul Remington S6500 prezinta si un sistem de siguranta, fapt ce o face sa se opreasca automat dupa 60 de minute de la ultima folosire.

Cablul de alimentare este pivotant, fapt ce ajuta sa nu va incurcati in fir atunci cand il utilizati.

 

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington S6500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *