Remington KF40E

Trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E

Zilele trecute mi-am dat seama ca in ultima perioada am tot vorbit ba de perii rotative, ba de ondulatoare, ba de placi de indreptat parul, insa am omis cu desavarsire bigudiurile electrice. Asa ca doamnelor, astazi vreau sa va prezint trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E.

In cazul in care va doriti bucle perfecte dar v-ati saturat de ondulatoare, iar bigudiurile clasice stim deja ca sunt un adevarat chin sa la folosim, parerea mea ca o trusa de genul acesta este indispensabila.

Trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E contine 20 de bigudiuri de catifea de 3  marimi diferite (4 mici, 10 medii si 6 mari), precum si doua sisteme de prindere  pentru a va ajuta cat mai mult in momentul cand le folositi.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198981&redirect=trusa-de-bigudiuri-electrice-remington-20-bigudiuri-teflon-kf40e%2Fpd%2FEWWQMBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Bigudiurile se incalzesc in aproximativ 5-6 minute si ating temperatura perfecta de utilizare cam in 10 minute. Miezul de ceara contribuie la pastrarea caldurii si a unei temperaturi constante cat mai mult timp. Invelisul acestora este ceramic cu turmalina ce ajuta la protejarea parului dumneavoastra, arderea acestuia fiind redusa la minim.

Prezinta si un sistem generator de ioni ce contribuie la asigurarea stralucirii parului dumneavoastra precum si la inlaturarea electricitatii statice pentru ca parul sa ramana neincretit si neted.

Capetele bigudiurilor electrice Remington KF40E sunt reci pentru a preveni acidentele care se pot intampla din cauza temperaturii ridicate la care sunt folosite.

O data ce bigudiurile sunt gata de utilizare, se va aprinde un indicator luminos pentru a ne atentiona ca putem incepe sa le folosim.

 

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington KF40E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *