Remington Kf 20i

Trusa de bigudiuri electrice Remington Kf 20i

UPDATE:

Fetelor, ieri m-am hotarat sa profit de oferta celor de la Emag si mi-am achizitionat in sfarsit aceste bigudiuri. Desi le mai incercasem inainte, pot spune ca m-au facut sa ma indragostesc de ele. Sunt atat de usor de folosit si pot spune cu mandrie ca am reusit sa-mi fac bucle in ciuda mainilor mele extraordinar de neindemanatice.

Mai jos va prezint cateva poze mai detaliate fata de ce gasim pe net. Enjoy! 🙂

[nggallery id=1]

Fetelor, astazi as vrea sa va prezint o alta metoda prin care puteti realiza bucle, si anume cu ajutorul Trusei de Bigudiuri electrice Kf20i de la Remington. Asa ca putem avea bucle de invidiat chiar si fara a merge la coafor, deci nu tu bataie de cap din moment ce puteti face acest lucru in intimitatea caminului dumneavoastra. Pretul este mai mult decat accesibil si pot spune ca va fi amortizat dupa maxim 3 utilizari. Deci, chiar nu aveti nimic de pierdut, ba mai mult dumneavoastra veti arata de milioane si toate prietenele va garantez ca va vor invidia.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=175209&redirect=bigudiuri-electrice%2Ftrusa-de-bigudiuri-electrice-remington-kf-20i-20-bigudiuri-catifea–pKf20i” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Aceste bigudiuri ionice sunt foarte usor de folosit si nu ard parul absolut deloc din cauza faptului ca invelisul lor este catifelat si interiorul din ceara. Sanatatea parului nu va va fi pusa nicicum in pericol, iar stralucirea parului dumneavoastra se va pastra.

Trusa contine 20 de bigudiuri catifelate si moi, iar prinderea se face foarte usor cu ajutorul a 20 de clipsuri si 20 de agrafe. Bigudiurile va vor fi livrate pe 3 marimi diferite si anume: 4 mici, 10 medii si 6 bigudiuri mari.

Tehnologia de anti-incretire este foarte utila pentru ca aceste bigudiuri ionice fac ca parul dumneavoastra sa fie neted, stralucitor si catifelat. Aceasta tehnologie stopeaza efectul de electrizare, efect ce stim cu toate ca este foarte enervant mai ales dupa periere sau uscare.

Incalzirea bigudiurilor se face relativ repede in numai 120 de secunde, iar atunci cand ele sunt gata de utilizare vom sti imediat datorita indicatorului luminos. Dumneavoastra nu va va ramane de facut decat sa decideti, isi merita sau nu banii aceasta trusa?

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Kf 20i

2 thoughts on “Remington Kf 20i

  1. Buna uKa,

    Diferenta principala consta in tipul de invelis al bigudiurilor: la Kf 20i au invelis de catifea iar la KF40E au invelis de teflon.
    Pot spune ca modelul acesta, cu bigudiuri cu invelis de catifea, isi face foarte bine treaba.

    O zi buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *