Remington Keratin Therapy Pro Volume CB65A45

Perie de par incalzita Remington Keratin Therapy Pro Volume CB65A45

Daca tot am vorbit de produsele din gama Keratin Therapy, ma gandeam ca ar fi o idee buna sa va prezinta si Peria cu aer cald Remington Keratin Therapy Pro Volume CB65A45. Stim cu toate cat de utila si la indemana este o perie rotunda cu aer cald, pe mine cel putin, un asemenea produs a stiut sa ma scoata intotdeauna din incurcatura. Fie ca nu mai vizitati saloanele de specialitate din cauza ca vreti sa faceti economie, fie nu aveti timpul necesar sa-l alocati pentru a face acest lucru sau fie pur si simplu va face placere sa va coafati singura, cu siguranta peria cu aer cald CB65A45 de la Remington este o alegere mai mult decat buna. Cum suntem intr-o perioada de recesiune si majoritatea dintre noi avem banii numarati, pretul produselor este deosebit de important, deci primul plus pe care l-am gasit este pretul redus, mai ales cand stim ca este un produs de calitate.

Aceasta perie cu aer cald a fost special conceputa pentru a oferi uscarea, coafarea, volumul precum si protectia parului dumneavoastra. De aceea, veti putea sa va uscati parul in timp ce il coafati, iar timpul dedicat acestui proces va fi redus considerabil. De asemenea, invelisul aparatului este relizat din ceramica avansata imbunatatita cu cheratina pentru a va oferi parului dumneavoastra o protectie maxima.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=256337&redirect=perie-cu-aer-cald-remington-keratin-therapy-pro-volume-auriu-cb65a45%2Fpd%2FE14SKBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Daca tot am adus vorba de cheratina, sa va explic un pic ce inseamna si de ce trebuie sa consideram faptul ca peria noastra este tratata cu aceasta substanta un plus considerabil. Aceasta cheratina este o proteina care sta la baza formarii parului, unghiilor si a pielii. Deci, in momentul cand parul dumneavoastra este expus razelor soarelui precum si atunci cand este coafat in exces cu diferite produse gen fixativ, spuma s.a.m.d., cheratina isi pierde din calitate, de aceea este extrem de important sa folosim produse care contin aceasta proteina.

Dar sa revin un picut la peria noastra cu aer cald CB65A45 de la Remington :D. Cilindrul tamburului are diametrul de 45mm. Prezinta 2 setari de temperatura, una de 120 si o a doua de 180 grade Celsius. Daca timp de 60 minute aparatul nu este folosit, acesta se va opri automat pentru a impiedica accidentele care se pot intampla. Cablul este pivotant fiind dotat cu o articulatie pentru ca peria sa fie utilizata cat mai usor, iar utilizarea acesteia se poate face atat pe par uscat cat si pe par umed.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Keratin Therapy Pro Volume CB65A45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *