Remington AS7050

Perie cu aer cald Remington AS7050

O perie care am lasat-o mai la urma dar nu din cauza faptului ca ar fi mai putin buna, dimpotriva, conform zicalei “Cei din urma vor fi cei dintai”, peria cu aer Remington AS7050 este un produs de o calitate surperioara si cu un pret mai mult decat rezonabil.

O data cu achizitionarea acestui produs nu numai ca va veti bucura de beneficiile unei perii cu aer cald ci veti avea in intimitatea casei dumneavoastra o trusa completa pentru a va putea coafa parul oricum va doriti.

Peria pe care o prezint astazi poate fi folosita atat ca ondulator cat si ca uscator de par, tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti este sa montati acceoriul care va trebuie iar treaba este deja pe jumatate terminate. Daca tot am mentionat de accesorii, am sa va prezint exact ce veti primi cand veti cumpara peria cu aer cald de la Remington:

–          Un Concentrator de aer

–          O perie cu diametrul de 30 mm cu peri retractabili

–          O perie cu dimetrul de 21 mm

–          Un accesoriu cu diametrul de 19 mm pentru incretire

–          4 clipuri care sunt foarte utile pentru sectionarea parului atunci cand va coafati

–          O husa termorezistenta.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=186974&redirect=perii-rotative—ionice%2Fperie-cu-aer-cald-remington-as7050-800-w-4-accesorii-negru–pAS7050″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Peria cea mare de 30 mm o puteti folosi pentru o uscare cat mai rapida, iar cea de 21 mm, oferindu-va o coafura cu un aspect natural, iar cea de 21 mm este recomandata a fi utilizata pentru coafurile de tip bob.

Invelisul Advanced Ceramic ajuta ca aceste accesorii sa alunece pe parul dumneavoastra de 2 ori mai repede si sunt extreme de rezistente.

Peria cu aer  cald Remington AS7050 are 3 trepte de viteza si caldura precum si o functie pentru aer rece.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington AS7050

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *