Acer TravelMate TMB115-M-C8BC

Laptop Acer TravelMate TMB115-M-C8BC

Un companion excelent pentru orice calatorie, indiferent cat este ea de lunga. Asa se poate defin Acer TravelMate TMB115-M-C8BC, un laptop care se diferentiaza de restul laptopurilor din aceeasi categorie, printr-o baterie generoasa, specificatii excelente si evident, un aspect cat se poate de placut.

Aspectul laptopului

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este un laptop mic, dar care ofera insa extrem de multe. Greutatea sa nu depaseste 1.32 kg, desi materialele din care este construit sunt destul de rezistente, ingloband plastic si aluminiu. Culoarea neagra se potriveste in orice situatie, motiv pentru care poate fi folosit cu usurinta, atat la birou, cat si in orice calatorie.

Designul este foarte elegand, dispunand de FlowCurve si de un touchpad care ofera o preciziedeosebita.

Tot la design putem sa amintim si de display, care desi este destul de mic, masurand 11.6 inch, este cat se poate de puternic. Acesta beneficiaza de tehnologia Acer ComfyView si este extrem de placut la privire, oferind imagini HD si o rezolutie generoasa de 1366 x 768

Specificatii

Evident, specificatiile sunt cele care te vor convinge ca Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este o optiune excelenta in cazul in care vrei un laptop care sa te insoteasca in calatorii.

Procesorul este creat de cei de la Intel si este un dual core cu frecventa de 2160 Mhz si memoria cache 1024. Acesta beneficiaza de turbo boost de pana la 2410 Mhz si ofera si un procesor grafic Intel HD Graphics, care asigura imagini de cea mai buna calitate.

In fiecare aplicatie si in fiecare actiune pe care o faci prin intermediul laptopului, procesorul va fi ajutat si de memoria de 2 Gb DDR3, care, cu o frecventa de 1600 Mhz, reuseste sa asigure un curs fluid al fiecarei aplicatii sau chiar si al fiecarui joc de ultima generatie.

Desi placa video este una integrata, acest lucru nu pune probleme, deoarece seria Intel HD Graphics este o solutie ideala pentru filme, muzica, navigare pe internet, programare sau chiar jocuri.

Comanda Acer TravelMate TMB115-M-C8BC la un pret foarte bun

Conectivitate

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC ofera o varietate foarte mare de moduri prin care se poate conecta la alte dispozitive, acesta fiind unul dintre punctele sale forte. Astfel, utilizatorul va descoperi o multime de porturi, care mai de care mai interesante, printre care portul HDMI si cele 3 porturi USB. Dintre cele din urma, un port este de tip USB 3.0, oferind transferuri de mare viteza.

Laptopul se poate conecta la internet oriunde si oricand. Acesta beneficiaza de o placa de retea, de un bluetooth puternic 4.0 si de un port wireless 802.11 a/b/g/n.

Tot la conectivitate, putem sa amintim si cititorul de carduri, cu ajutorul caruia poti transfera cu usurinta poze de pe aparatul foto sau camera WEB, care iti permite comunicarea video, fara restrictii. Aceasta este de tip Acer Crystal Eye HD, asigurand transmisiune de cea mai buna calitate.

Baterie

Autonomia este un alt punct forte, care face din Acer TravelMate TMB115-M-C8BC sa fie un laptop foarte apreciat in randul utilizatorilor. Desi are doar 4 celule, acest lucru garanteaza o autonomie de pana la 7 ore. Oriunde ai pleca, chiar si in cazul calatoriilor foarte lungi, in care nu ai la dispozitie o priza, te poti bucura de beneficiile pe care ti le ofera acest laptop de exceptie.

Sistem de operare

Spre deosebire de alte laptopuri, Acer TravelMate TMB115-M-C8BC vine echipat cu sistemul de operare Windows 8.1 Professional, care este gratuit daca cei care achizitioneaza laptopul sunt elevi.

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC este asadar o solutie ideala pentru urmatoarele situatii:

  • Pentru calatoriile in care ai nevoie de internet si de laptop si vrei sa te bucuri de acestea pentru o perioada de pana la 7 ore;
  • Pentru cei care lucreaza si trebuie sa poarte tot timpul laptopul dupa ei. Este extrem de usor, in asa fel incat aproape ca nici nu se simte in geanta si ofera toate avantajele de care ai nevoie pentru o productivitate maxima;
  • Pentru cei care vor sa foloseasca un laptop si sa il gestioneze extre, de usor. Astfel, Acer TravelMate TMB115-M-C8BC ofera protectie prin ProShield, Office manager si numeroase beneficii excelente, printre care posibilitatea de recunoastere faciala.

Astfel, te poti bucura de un laptop puternic la dimensiuni cat se poate de reduse, iar partea cu adevarat interesanta este faptul ca il poti achizitiona la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Acer TravelMate TMB115-M-C8BC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *