Whirlpool AKT 424 NB

Whirlpool AKT 424 NB

Cautati o varianta mai ieftina a unei plite moderne? In cazul acesta, o plita pe gaz poate fi solutia pe care o cautati. Un aragaz este deja un electrocasnic greoi intr-o bucatarie modern utilata, asa ca o plita de genul acesta ar fi compromisul ideal pe care ati putea sa-l faceti. Cateva din avanatajele plitei reprezinta faptul ca aceasta ofera siguranta gatirii pe baza pe gaz , ocupa destul de putin spatiu si ofera o multitudine de sisteme de protectie care sunt foarte sigure.

Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB este un produs cu un raport calitate/pret destul de bun, iar designul pot spune ca o face sa iasa in evidenta fata de restul produselor de gen.

Caracteristici

Dimensiunile plitei incorporabile Whirlpool AKT 424 NB sunt: 59cm latime, 51cm adancime si 4,9cm inaltime. Acest aspect este cel mai important atunci cand porniti in cautarea unei plite, degeaba ati gasit un model care sa va placa daca va trebui sa schimbati bucataria in intregime pentru aceasta. Masurati de la inceput totul pentru  a nu avea surprize mai tarziu si sa fie nevoie sa trimiteti produsul inapoi. Greutatea totala este de numai 12.5kg, asa ca nu va fi greu deloc nici de transportat si nici de montat.

Pentru a putea intelege mai usor cum este alcatuita plita Whirlpool AKT 424 NB, m-am hotarat sa va prezint o schita, deoarece intotdeauna o imagine va explica totul mai bine decat o mie de cuvinte.

Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB

Cumpara Whirlpool AKT 424 NB la un pret foarte bun

Componentele enumerate mai sus in schita sunt:

1. Gratare detasabile

2. Arzatorul auxiliar

3, 4. Arzatoare semi-rapide

5. Arzatorul ultra-rapid

6. Butonul de comanda al arzatorului auxiliar

7, 8. Butoanele de comanda ale arzatoarelor semi-rapide

9. Butonul de comanda al arzatorului ultra-rapid.

Asa dupa cum am spus si la inceput, tipul alimentarii plitei incorporabile Whirlpool AKT 424 NB este pe baza de gaz si are un numar de patru arzatoare de dimensiuni diferite.  Dupa cum ati observat in schita de mai sus, avem un arzator mare (dimensiunea maxima a vasului care putem sa-l folosim aici este de 26cm) cu o putere de 3.5kW  ce este pozitionat in partea stanga-fata, doua normale (diametrul maxim in cazul acesta este de 22cm) ce au o putere de 1.65kW si le vom gasi in partea stanga respectiv dreapta din spate, iar cel de-al patrulea este un arzator mic (diametrul maxim al vaselor ce pot fi utilizate pe acesta este de 14cm) cu o putere de 1kW si il vom gasi pozitionat in partea din drapta-fata a plitei. Cu aceasta ocazie, tin neaparat sa va reamintesc ca vasele ce se pot folosi pe o asemenea plita trebuie sa aibe un fund plat sau aproape plat si fara niciun fel de curburi, in caz contrar energia se va risipi fara scop. De asemenea, tigaile de fonta, oale sau cratite de teracota sunt absolut interzise a fi folosite pe o plita.

Butoanele ce controleaza cele patru arzatoare ale plitei incorporabile Whirlpool AKT 424 NB le veti observa in partea frontala. Aprinderea electrica evident ca nu lipseste nici ea din caracteristicile acestui produs, precum si un sistem de siguranta a flacarii (daca flacara se stinge in mod accidental alimentarea cu gaz se va opri instant).

Curatarea pieselor plitei cum ar fi gratarul, capacul arzatoarelor si chiar arzatoarele propriu-zis pot fi curatate foarte usor cu o solutie formata din apa calda si un sapun sau un detergent neutru. Incercati sa fiti atenti  cu suprafetele din otel inoxidabil pentru ca se pot pata foarte usor din cauza unei ape prea calcaroase sau a unui detergent mai agresiv, asa ca este bine sa utilizati aceasta solutie de care am spus putin mai sus  si sa stergeti cu o carpa moale imediat. Nici resturile arse de mancare nu trebuie sa stea nici ele prea mult pe suprafata plitei din cauza faptul ca daca apuca sa se usuce va fi destul de dificil de curatat.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AKT 424 NB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *