Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Perie cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Fetelor, astazi as vrea sa va prezint un aparat multi-styling care cu siguranta ne va usura munca multora dintre noi. Produsul despre care as vrea sa va vorbesc este peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00. Ideea acestui gadget este sa usuce si sa stilizeze parul dumneavoastra, cele doua fiind realizate in acelasi timp cu un efort minim si intr-un timp foarte scurt.

O data cu achizitionarea acestei perii veti primi si urmatoarele accesorii: o perie retractabila pentru o ondulare cat mai facila ( acest dispozitiv indeplineste in acelasi timp dublu rol fiind simultan un ondulator cat si o perie de coafat, perii retragandu-se prin simpla apasare a unui buton care are scopul de a usura scoaterea aparatului de coafat din par ), o perie termica cu diametrul de 38mm pentru un par cat mai lin ( avand un diametru destul de mare acest lucru faciliteaza crearea de coafuri naturale, onduleurile relizate fiind foarte fine ), un aparat pentru volum ( cu scopul de a da parului dumneavoastra volum de la radacini ), o perie dreptunghiulara ce poarta numele de Paddlebrush ( ce are rolul de indrepta parul si a-i da acestuia un aspect cat mai natural ) si o duza ingusta care a fost special conceputa pentru a concentra fluxul de aer acolo unde este nevoie exact.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=252544&redirect=perie-cu-aer-cald-philips-procare-airstyler-1000-w-mov-hp8656-00%2Fpd%2FE39XKBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Datorita tehnologiei de distribuire uniforme a caldurii, parul dumneavoastra nu va mai fi suferi din pricina supraincalzirii, oferindu-va tot confortul necesar ca sa puteti realiza orice coafura doriti. De fiecare data cand veti folosi peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00, parul va va fi rasfatat cu un tratament cu ioni pentru un aspect cat mai drept si stralucitor, acest tratament asigura o uscare anti-statica.

Setarea de aer rece pentru o uscare cat mai delicata a fost special conceputa pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Aceasta setare se adreseaza tuturor tipurilor de par, insa cele dintre noi care avem un par fin, deteriorat sau subtire vom beneficia cel mai mult de pe urma acestei setari. In plus, peria Philips are si trei diferite trepte de reglare a temperaturii si a caldurii pentru a oferi un rezultat cat mai aproape de perfectiune.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *