Philips Performer Active FC8658/01

Philips Performer Active FC8658 01

Un aspirator de calitate trebuie sa respecte anumite criterii de baza, care daca nu sunt indeplinite in totalitate inseamna ca nu aveti in fata un produs care sa-si merite investitia. O putere de aspirare cat mai mare (a nu se confunda cu puterea motorului), un grad de filtrare cat mai bun, sac sau recipient de praf (acest aspect este in functie de preferitele fiecaruia), un nivel de zgomot cat mai mic, accesorii cat mai multe si mai variante, acestea sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie sa avem grija atunci cand ne hotaram sa achizitionam un aspirator.

Asa ca, astazi as vrea sa discutam despre aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8658/01. Pretul nu este unul tocmai mic, insa daca luati in considerare calitatea produselor celor de la Philips si faptul ca acestea au o durata de viata destul de indelungata, aspectul pretului nu o sa mai fie un impediment cu siguranta (daca profitati zilele astea de campania “Crazy Days” a celor de la eMag il puteti gasi la un pret incredibil de bun).

Cumpara Philips Performer Active FC8658/01 la un pret foarte bun

Caracteristici generale

Puterea motorului aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8658/01 este de 2100W ii va da o putere de absorbtie de 425W, putere mai mult decat decenta, prin aceasta caracteristica reusind sa se situeze in topul aspiratoarelor de uz casnic.

Capacitatea de colectare a sacilor sintetici de praf este de 4l, acestia fiind special conceputi pentru a optimiza fluxul de aer si oferind utilizatorului o experienta placuta. Aceasta optimizare a fluxului de aer despre care tocmai am vorbit se face prin intermediul unei tehnologii inovatoare ce poarta numele de “AirflowMax”, aceasta permite desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a va putea permite ca dumneavoastra sa beneficiati de o putere de aspirare cat mai mare, chiar daca sacul este, de exemplu, aproape plin. Gradul de umplere nu va influenta niciodata puterea de aspirare. Filtrul de evacuare este de tip Hepa10 si impreuna cu tehnologia “AirSeal” vor capta si retine pana si cele mai mici particule iritante de praf lasand in urma un aer cat mai curat si sanatos.

O data cu achizitionarea aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8658/01 veti primi si urmatoarele accesorii: un accesoriu pentru spatii inguste, o perie mica, o perie speciala ce poarta numele de peria “Triactive” (aceasta curata podelele in 3 moduri diferite: 1- orificiul cel mai mare din varful duzei va aspira cu usurinta obiectele mai mari, 2- datorita fluxului de aer optimizat prin duza, eficienta de curatare se va spori in mod considerabil, 3- periile laterale de pe margine au scopul de a matura bine praful de langa pereti si mobila) si un tub de calitate de tip telescop metalic format din 2 piese.

Greutatea aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8658/01 este de numai 5.2kg, iar dimensiunile de 447mm x 304mm x 234mm il fac sa fie destul de usor de transportat dintr-o camera in alta. Lungimea cablului de alimentare este de 6m, oferindu-va o libertate de miscare mai mult decat decenta. Nivelul de zgomot, insa, nu pot spune ca este unul tocmai redus- 80dB, acum va depinde de dumneavoastra daca acest ultim aspect va va afecta in momentul alegerii aspiratorului dorit.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips Performer Active FC8658/01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *