Philips HR7625

Robot de bucatarie Philips HR7625

Din punctul meu de vedere, un robot a ajuns de nelipsit din orice bucatarie moderna. Din cauza faptului ca traim intr-un ritm alert si chiar nu ne mai permitem sa  ne irosim timpul pretios pentru treburile casnice, suntem nevoiti sa cautam tot timpul diferite siretlicuri care sa ne inlesnesca ceea ce avem de facut, pentru ca sa fim seriosi nimeni nu mai are timp sa taie, sa toace sau sa amestece de mana. De aceea, m-am hotarat sa va prezint astazi robotul de bucatarie Philips HR7625. Primul lucru care trebuie mentionat este raportul calitate – pret, care este mai mult decat satisfacator. Cu 300 de lei ( pret aproximativ ) veti reusi sa injumatatiti timpul petrecut in bucatarie. Iar pentru acei dintre noi pentru care gatitul nu este o activitate casnica prea placuta, acest robot va veni ca o mana cereasca.

Unul dintre primele lucruri care m-a atras la acest Philips este faptul ca este mic, ergonomic si compact. Pe dulapul din bucataria mea am o multime de aparate, asa ca pot spune ca nu imi permiteam o chestie mare care sa ocupe loc foarte mult. Deci, cel putin pentru mine acest lucru a fost un plus considerabil.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=282318&redirect=robot-de-bucatarie-philips-500-w-1-l-blender-1-2-l-bol-hr7625%2Fpd%2FETMQMBBBM%2F” text=”Vezi pretul aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Accesoriile pe care le veti primi o data cu achizitionarea robotului de bucatarie Philips HR7625 sunt urmatoarele: un accesoriu de framantat, un disc de taiere, un disc de feliere, un disc de emulsionare, un cutit universal si un accesoriu de impingere.

Blender-ul are un motor de 500 W, pentru a va ajuta sa preparati cantitati cat mai mari intr-un timp cat mai scurt si pentru a oferi o framantare cat mai intensa. V-am mai spus, cel putin pentru mine atunci cand este cazul sa aleg un electrocasnic, faptul ca ma ajuta sa economisesc timp este un plus considerabil. Capacitatea bolului de blender este de 1L, asa ca daca aveti o familie de 2-3 persoane, pot spune ca este mai mult decat suficient de exemplu sa preparati shake-uri dintr-o singura tura pentru toti membrii familiei. Acest bol este capabil sa faca aproximativ 4-5 pahare de shake-uri, iar retete veti gasi pe internet o gramada, asa ca ii puteti surprinde pe cei dragi tot timpul cu ceva nou. Mai mult, trebuie mentionat faptul ca are 2 trepte de viteza plus o functie extra ce poarta numele de “pulse” ce are roulul de a mari viteza temporar pentru a veni in ajutorul dumneavoastra pentru definitivare.

Robotul va va ajuta sa preparati o multitudine de mancaruri rapid, cum ar fi salatele si de asemenea va va oferi ocazia sa tocati, sa maruntiti si sa taiati legumele si zarzavaturile pentru mancare. Personal, cel mai mult m-a incantat cum face salata de vinete, vinetele vor iesi fine si gustoase. Evident toate aceste lucruri se vor realiza intr-un timp incomparabil mai scurt decat manual. Capacitatea vasului robotului este de 1.2L.

A, sa nu uit, cei mici vor fi absoluti incantati pentru ca robotul Philips HR7625 poate face inghetata. Asa ca dumneavoastra veti face economie si in plus le veti oferi celor mici un desert sanatos si plin de vitamine, in concluzie ii veti face sa uite de inghetatele din magazine pline cu tot felul de conservanti si E-uri.

Cele 25 de functii va vor usura viata in bucatarie considerabil si va vor oferi ocazia sa va dedicati timpul economisit celor dragi.

Lungimea cablului este de 1.2m si in plus robotul Philips poate fi spalat in masina de spalat vase fara sa va faceti probleme ca s-ar putea strica.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Philips HR7625

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *