Philips HR2100/00

blender Philips HR2100.00

Atunci cand nu avem foarte mult loc in bucatarie suntem nevoiti sa alegem cu mare grija electrocasnicele si ustensilele cu care sa o dotam. Desi un blender nu este o componenta esentiala a unei bucatarii, este unealta ideala pentru a transforma orice intr-o pasta sau amjestec moale. Un astfel de aparat a fost special conceput pentru a fi pus la treaba sa faca supe, piureuri, dressing-uri, smoothies sau chiar cocktail-uri. Asa ca astazi o sa ne oprim un pic la blenderul Philips HR2100/00. Daca va doriti un blender rezistent si puternic si dispuneti de un buget de aproximativ 150 Ron, atunci ati gasit produsul pe care il cautati.

Blenderul Philips HR2100/00 are o putere de 400W si o capacitate a recipientului de 1.5L (acesta este un vas rezistent la socuri). Trebuie avuta o atentie sporita la capacitatea recipientelor deoarece unul mai mic de 1L nu o sa fie de ajuns pentru mai mult de o persoana. De asemenea, un blender cu o capacitate de peste 350W va face posibila utilizarea functiei de spargere a ghetii, o putere mai mica nu va putea face fata, asa ca noi ne aflam intr-un caz fericit. In plus, aparatul dispune de 2 trepte de viteza si o functie de turbo/pulse (aceasta va oferi o putere mai mare si un rezultat foarte bun intr-un timp scurt si mai mult, puteti folosi aceasta functie in cazul in care vreti sa controlati mai bine durata si modul dde amestecare).

Cumpara Philips HR2100/00 la un pret foarte bun

Lama cutitului lui Philips HR2100/00 (ProBlend 4)este realizat dintr-un material rezistent din otel inox, in plus, aceasta caracteristica este si ea esentiala pentru cazul in care vreti sa-l utilizati pentru spargerea ghetii.

Blender Philips HR2100.00Am incercat sa introduc in descrierea mea si o mica schita pentru a va putea familiariza un picut cu produsul.

1-pahar de masurat

2-capac

3-recipient

4-inel etansator pentru blocul taietor

5-blocul taietor al blenderului

6-al doilea bloc taietor

7-butonul de comanda

8-setarea de turbo/pulse

9-setari pentru viteza.

Alte caracteristici ale blenderului Philips HR2100/00 care merita sa fie mentionate ar fi: un design special al gurii de scurgere ce are rolul de a stopa scurgerea dupa turnarea in pahar, indicator de blocare cu scopul de a atentiona cand aparatul este gata pentru a putea fi folosit in siguranta, precum si un maner ce va face vasul sa fie foarte usor de manipulat. Lungimea cablului de alimentare este de 1m, lungime ce nu este tocmai mare, dar oricum, o data ce isi va gasi locul in bucataria dumnheavoastra, acest lucru va fi uitat :D.

 Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips HR2100/00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *