Philips HP6572/00

Epilator cu cap pivotant Philips HP6572/00

Daca tot suntem la subiectul de epilatoare, m-am gandit ca ar fi cazul sa va prezint si pe fratele lui Philips HP 6570/00 si anume epilatorul cu cap pivotant HP6572/00.

Intr-adevar, pretul este putintel mai mare, dar dupa ce va voi prezenta ce are in dotare si ce poate face, cu siguranta acest lucru nu va mai fi un impediment.

Ca si HP 6570/00 si epilatorul nostru are un cap de epilare extra-wide, cap ce preia mai multe fire dintr-o singura miscare, deci vom beneficia de o piele frumoasa si catifelata intr-un timp foarte scurt. Ce putem sa ne dorim mai mult, nu-i asa?

Bara vibratoare pentru masaj stimlueaza, calmeaza si pregateste pielea pentru epilare, pentru ca disconfortul dumneavoastra sa fie minim.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=175233&redirect=epilatoare%2Fepilator-cu-cap-pivotant-philips-hp6572-00-32-pensete-4-accesorii-2-viteze-alb-roz–pHP657200″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Lumina incorporata denumita opti-light va evidentia chiar si cele mai mici fire de par pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un rezultat cat mai bun.

O chestie interesanta este faptul ca are un un capac care pentru o performanta optima pivoteaza pentru un contact cat mai bun cu pielea dumneavoastra. Ce inseamna acest lucru? Aceasta miscare de pivotare va va ajuta sa mentineti un unghi perfect pentru o epilare cat mai buna si eficienta.

Are un sistem activ care ajuta la la ridicarea si indepartarea atat a firelor mici de par cat si a celor care sunt culcate.  Acest sistem utilizeaza niste vibratii usoare care ridica firele si faciliteaza procesul de epilare considerabil. Capul de epilare este lavabil asa ca dumneavoastra veti beneficia de o igiena cat mai corecta.

Epilatorul cu cap pivotant Philips HP 6572/00 prezinta un sistem de epilare cu 32 de pensete si are 2 viteze. Discurile ceramice contribuie la indepartarea celor mai subtiri si greu accesibile fire de par.

In incheiere, va mai spun si ca designul epilatorului este interesant iar duoul de culori alb cu roz arata chiar bine.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Philips HP6572/00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *