Philips 42PFS7509

Televizor LED Smart TV 3D Philips 42PFS7509

Televizorul LED Smart 3D de la Philips este un dispozitiv extrem de placut, care poate convinge chiar si cei mai pretentiosi utilizatori ca merita toata atentia. Este dotat cu cele mai noi tehnologii, o buna parte din ele fiind inventate de cei de la Philips si este construit in asa fel incat sa arate cat se poate de bine. Foarte atragatoare este si garantia, producatorul oferind nu mai putin de 5 ani in care te poti  bucura fara griji de televizor. Acest lucru demonstreaza ca Philips 42PFS7509 este un telefon bine construit si foarte rezistent.

Aspectul lui Philips 42PFS7509

Atunci cand vorbim despre partea estetica, Philips 42PFS7509 este un dispozitiv excelent. Este subtire, este mare si ofera finisaje minimaliste foarte placute. Ecranul cu diagonala de 107 cm ofera imagini de cea mai buna calitate, in timp ce faptul ca este ultra slim, avand o grosime de doar 3.58 cm, fac din Philips 42PFS7509 o solutie excelenta atat pentru camerele mari cat si pentru camerele mici. Il poti muta cu usurinta dintr-o parte in alta, deoarece in ciuda marimii, are doar 11.5 kg si poti alege intre a-l pune pe un perete sau a-l utiliza cu ajutorul suportului.

Suportul este minimalist si arata cat se poate de bine.

Comanda Philips 42PFS7509 la un pret foarte bun

Care sunt tehnologiile si dotarile cu care Philips 42PFS7509 iese in evidenta?

Pe langa tehnologiile clasice, pe care le putem gasi la majoritatea televizoarelor, Philips 42PFS7509 vine echipat cu o serie de tehnologii moderne, greu de gasit la alti producatori sau chiar si la alte televizoare de la Philips:

  • Ambi light 3. Este o tehnologie unica, creata de Philips si are un efect impresionant: mareste imaginea, proiectand o zona luminoasa pe peretele din spatele televizorului. In felul acesta, experienta traita este una deosebita iar calitatea imaginii este perceputa la superlativ;
  • Pixel Precise HD asigura un numar impresionant de culori. Nu mai putin de 4 trilioane de culori vor fi afisate pe ecranul de 107 cm, iar asta nu e tot. Vei descoperi un contrast dinamic de 500 000:1 si tehnologii ajutatoare, cum ar fi Digital Natural Motion, care asigura precizie a imaginilor chiar si atunci cand acestea sunt in miscare. Toate tehnologiile de imagine sunt construite in asa fel incat sa transforme experienta utilizatorului intr-una cu totul si cu totul deosebita;
  • PMR 800 Hz. Perfect Motion Rate 800 hz este o tehnologie care se asigura ca fiecare imagine este extrem de vibranta si de clara. Formula de procesare unica se asigura de faptul ca fiecare imagine este clara, indiferent ca este vorba despre imagini statice sau despre imagini in miscare;

Philips 42PFS7509, un smart TV complet

Pe langa tehnologiile de imagine de care dispune acest Philips 42PFS7509, vei descoperi si alte tehnologii moderne, cum ar fi Smart TV sau 3D. Functia de smart Tv deschide un adevarat univers, in care poti sa te bucuri de tot ceea ce este nou in lume. Poti naviga pe internet, te poti bucura de toate retelele de socializare si poti urmari videoclipuri pe youtube fara niciun fel de restrictie. Pe langa asta, dispui de o multime de aplicatii smart si nu ai nicio limita in ceea ce priveste conectarea televizorului cu alte dispozitive smart.

Functia de smart TV este propulsata de un procesor extrem de puternic, care poate sa proceseze cu usurinta nu mai putin de 1 miliard de pixeli pe secunda. Procesorul este dual core si poate garanta imagini fluide si clare, de o calitate impecabila.

Cu ce alte detalii mai impresioneaza la Philips 42PFS7509?

O alta functie cu adevarat impresionanta este cea care ofera imagini 3D. Acest lucru inseamna imagini care patrund in camera si care te introduc in mijlocul actiunii. Philips 42PFS7509 este un televizor care ofera totul la o calitate foarte buna. Vei descoperi atat imagini excelente, cat si un sunet puternic. Acesta este rezultatul unui sistem de sunet de 20 W, care dispune de un surround incredible si de o claritate data de caracteristicile speciale, cum ar fi Auto Volume sau Bass Enhacement.

Cu dimensiuni perfecte, imagini full HD si numeroase functii moderne, Philips 42PFS7509 este unul dintre televizoarele care merita toata atentia si care reprezinta o afacere excelenta pentru orice pasionat de imagini.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips 42PFS7509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *