Philips 203V5LSB26

Monitor LED Philips 203V5LSB26

Cautand un monitor perfect, care sa te ajute in toate imprejurarile si sa iti ofere imagini perfecte, indiferent de necesitatile pe care le ai, vei descoperi acest Philips 203V5LSB26, un dispozitiv construit cu cea mai mare atentie, care reuseste sa ofere exact ceea ce i se cere: design placut, imagini de cea mai buna calitate si rezistenta pe termen lung.

Philips 203V5LSB26 estge un monitor care arata foarte bine, insa simplitatea este cea care il defineste. Are o culoare neagra si desi ecranul are doar 19.5 inch in diagonala, vei fi incantat sa descoperi imagini deosebite, suficient de mari pentru a oferi filme, jocuri si programe la detalii impresionante. Evident, la calitatea imaginii contribuie cu succes marginile subtiri si finisajele foarte placute. Acestea sunt insa, doar o mica parte din tot ce poate oferi Philips 203V5LSB26.

Comanda Philips 203V5LSB26 la un pret foarte bun

Ramanem la partea de imagine si descoperim cateva tehnologii deosebite si functii pe care monitorul le indeplineste cu brio:

  • Tehnologie LED. Iluminarea monitorului se face cu Led-uri, lucru care asigura o iluminare perfecta si contribuie foarte mult la calitatea fiecarei imaginii. Datorita tehnologiei LED, Philips 203V5LSB26 se poate bucura de contrast de inalta calitate si de o reproducere a culorilor intr-un mot cat se poate de natural. Fara doar si poate, este unul dintre principalele motive pentru care acest monitor trebuie sa ocupe un loc fruntas in preferintele utilizatorilor;
  • Contrast inteligent, pentru un negru intens. Cei de la Philips folosesc tehnologia Smart Contrast pentru a reusi sa ofere imagini excelente. Aceasta tehnologie analizeaza continutul care este afisat si ajusteaza culorile in asa fel incat acestea sa para cat mai naturale. Contrastul se modifica in functie de dorinta fiecarui utilizator, in asa fel incat, atunci cand decizi ca vrei sa urmaresti monitorul cu modulul economic, calitatea imaginii este tot una de invidiat;
  • Control inteligent al culorilor. Evident, s-ar putea sa existe mici detalii care nu se potrivesc cu stilul tau de a lucra, de a te juca sau de a urmari filme. Din fericire, Philips 203V5LSB26 ofera Smart Control Lite, o tehnologie care iti permite sa controlezi cu usurinta culorile, luminozitatea sau modul in care ecranul este calibrat;
  • Rezolutie generoasa. Rezolutia de 1600 x 900 este perfecta pentru un monitor de 19.5 inch, afisand fiecare detaliu, fara niciun fel de problema. Aceasta contribuie la calitate si asigura imagini mari, in care poti sa descoperi chiar si cele mai mici detalii;
  • Timp rapid de raspuns. 5 ms, atat este timpul de raspuns al monitorului. Acest lucru inseamna filme cursive si jocuri extrem de realiste;
  • 16.7 milioane de culori. Evident, acest element conteaza extrem de mult. Philips 203V5LSB26 reuseste sa afiseze nu mai putin de 16.7 milioane de culori, in asa fel incat experienta pe care o traiesti cand folosesti acest monitor sa fie una cat se poate de placuta si de realista.

Pe langa calitatea video, Philips 203V5LSB26 mai vine echipat si cu alte elemente, care au rolul de a ajuta fiecare utilizator sa se bucure la maxim de functiile monitorului. Astfel, poti alege sa controlezi meniul intr-o multitudine de limbi si chiar daca nu ai limba romana, te poti bucura de engleza, franceza, portugheza, spaniola sau rusa. De asemenea, poti folosi monitorul direct, prin simpla conectare la un calculator cu Windows 7, Windows 8 sau sistemul de operare al celor de la MAC.

In ceea ce priveste consumul, vei descoperi si aici o tehnologie deosebita, Energy Star 6.0 care asigura un consum redus, de doar 14.52 W in momentul in care monitorul functioneaza si 0.5 W cand este in standby sau cand este oprit.

Philips 203V5LSB26 este contruit in asa fel incat sa protejeze, pe cat posibil si mediul inconjurator. Astfel, nu contine niciun gram de mercur iar materialele din care este realizat ambalajul sunt 100% reciclabile. De asemenea, consumul de energie are si efect asupra mediului, ceea ce face consumul mic sa fie extrem de benefic.

Conditiile de folosire a Philips 203V5LSB26 sunt destul de flexibile. Il vei putea folosi la temperaturi intre 0 si 40 de grade Celsius si depozita la temperaturi intre -20 si 60 de grade Celsius.

Daca il utilizezi normal, fara sa il folosesti la temperaturi extreme sau fara sa il supui la socuri, te poti bucura de el pana la 30 000 de ore, adica 3 ani si jumatate de functionare continua.

Philips 203V5LSB26 este, asadar, un monitor care merita toti banii si care reusete sa ofere exact atat cat are nevoie orice utilizator mediu.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips 203V5LSB26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *