Philips 193V5LSB2/10

Monitor LED Philips 193V5LSB2/10

Un monitor nu trebuie sa iti ofere mai mult decat o imagine buna, ergonomie si eleganta. Exact asta face Philips 193V5LSB2/10, atragand prin simplitatea sa, dar si prin modul foarte placut in care este construit. Vei descoperi un monitor clasic, cu ecran suficient de mare pentru orice activitate, care iti ofera tehnologii moderne, pret bun si culori deosebite.

Este un monitor care se poate muta foarte usor dintr-o parte in alta, deoarece cantareste doar 1.94 de kg fara stand si 2.15 kg cu stand. In ciuda greutatii sale scazute, are o diagonala a ecranului de 18.5 inch, care te va incanta cu fiecare imagine, deoarece tehnologia folosita la constructia acestui monitor permite afisarea unor imagini excelente.

Ce face imaginile sa fie excelente?

Cei de la Philips au dotat Philips 193V5LSB2/10 atat cu tehnologii moderne, care ies in evidenta, cat si cu dotari clasice, care completeaza un monitor excelent. Printre tehnologiile moderne se numara urmatoarele:

Comanda Philips 193V5LSB2/10 la un pret foarte bun

  • Smart control Lite. Este un sistem care permite un control total asupra monitorului. Utilizatorul poate alege cu usurinta culorile, luminozitatea sau modul in care se comporta monitorul, direct din mouse.
  • Contrast inteligent. Smart Contrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul afisat si ii ofera culori perfecte si detalii extrem de placute. Datorita contrastului inteligent, imaginile digitale si videoclipurile vor rula la o calitate exceptionala. Dotarea lui Philips 193V5LSB2/10 cu Smart Contrast permite inclusiv imagini deosebite atunci cand este ales modului economic, in asa fel incat te poti bucura de ele chiar si atunci cand vrei sa economisesti energie;
  • Tehnologia LED. Iluminarea cu LED-uri aduce o serie de beneficii pentru orice utilizator al monitorului Philips 193V5LSB2/10. In primul rand, monitorul este mult mai economic. Acest lucru paleste in fata faptului ca Led-urile pot reproduce culori cu adevarat deosebite. Daca se ia in calcul si faptul ca tehnologia LED nu contine niciun strop de mercur, protejand in felul acesta mediul inconjurator, putem spune ca aceasta tehnologie este una dintre cele mai importante tehnologii cu care si-a echipat Philips monitoarele.

Pe langa aceste detalii, care ies in evidenta, utilizatorul poate descoperi multe detalii mai marunte, care sunt insa, cel putin la fel de importante.

Calitatea imaginii este amplificata de rezolutia mare, de 1366 x 768, care pe un monitor de 18.5 inch este excelenta, dar si de timpul de raspuns de doar 5 ms. Astfel, realismul imaginilor in miscare va fi unul extrem de placut. Contrastul dinamic este de 10 000 000 :1, in timp ce contrastul standard este de 700 : 1.

Odata cu aceste detalii, vei descoperi si unghiuri de vizualizare generoase, de 90 de grade pe orizontala si 65 de grade pe verticala, dar si dotarea lui Philips 193V5LSB2/10 cu 16.7 milioane de culori.

Desi nu are limba romana pentru sistemul de control, are o serie de limbi de unde poti sa iti alegi, printre care si limbile de circulatie mondiala. Astfel, oricare ar fi limba straina pe care o stii, poti controla foarte usor acest monitor.

Philips 193V5LSB2/10 este compatibil cu aproape toate sistemele de operare, insa ruleaza imediat pe DDC/Ci, Mac OS X, sRGB sau Windows 7 si 8.

Cum aminteam mai sus, Philips 193V5LSB2/10 este extrem de eficient cand vine vorba despre consumul de energie. Acesta nu consuma mai mult de 8.76 W, in momentul in care functioneaza si doar 0.5 W in momentul in care este stins sau este in standby. Astfel, vei avea garantia ca te poti bucura de un consum redus si ca protejezi mediul inconjurator.

Evident, protectia mediului este data si de alte elemente. Philips 193V5LSB2/10 dispune de modului Energy Star 6.0 care reduce consumul, de faptul ca nu contine niciun strop de mercur sau de dotarile Epeat Silver sau RoHS. In plus, materialele in care este ambalat sunt 100% reciclabile.

Cu siguranta, atunci cand esti in cautarea unui monitor, cauti o varianta ieftina, care sa iti poata oferi exact ceea ce ai nevoie. Philips 193V5LSB2/10 este o solutie ideala pentru asta si reuseste sa fie un monitor rezistent si foarte placut, completand cu succes ambientul oricarui birou.

Daca achizitionezi un Philips 193V5LSB2/10, trebuie sa stii ca in timp ce functioneaza, acesta trebuie sa fie intr-o locatie cu temperaturi intre 0 si 40 de grade Celsius, in timp ce, atunci cand este depozitat, poate sa stea la temperaturi intre -20 si 60 de grade. Umiditatea trebuie sa fie si ea intre 20 si 80 %, indiferent de situatie.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Philips 193V5LSB2/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *