Naumann NM-300 Tradition

res_530f01fb3f24844041da809d414118c1_350x350c_l3cl

Ma uitam astazi peste ofertele magazinelor online si am descoperit un lucru. Exista o marca de aparate electrocasnice de mici dimensiuni despre care nu am vorbit niciodata pe electroblog.eu, si anume Naumann. Recunosc, nu stiu foarte multe despre aceasta companie. Adevarul este ca nici nu aveam cu sa stiu prea multe, tinand cont ca nu comercializeaza pe piata romaneasca foarte multe produse. In orice caz, astazi ne indreptam atentia asupra unui aparat ce a fost lansat sub acest brand, si anume masina de tocat carne Naumann NM-300 Tradition. Am avut in vedere doua aspecte in momentul in care am decis sa fac o scurta descriere a acestui produs: pretul bun cu care se vinde, cumulat cu reducerile pe care le putem gasi, si faptul ca este perioada potrivita pentru achizitia unui asemenea aparat electrocasnic, tinand cont de faptul ca vin sarbatorile de iarna iar Naumann NM-300 Tradition va poate ajuta foarte mult in aceasta perioada.

Componente si accesorii

Asa cum este normal, una dintre primele intrebari pe care ar trebui sa vi-o puneti atunci cand va ganditi sa cumparati o masina de tocat carne este: ce accesorii are? Iata ca Naumann NM-300 Tradition vine cu un accesoriu tocmai potrivit pentru aceasta perioada, si anume accesoriul pentru carnati. De asemenea, este disponibil si un accesoriu pentru chiftele, insa ne vom referi pe moment la cel pentru carnati. Astfel, prin utilizarea acestui accesoriu disponibil in pachetul lui Naumann NM-300 Tradition puteti face carnati pentru sarbatori foarte usor: trebuie doar sa tocati carnea cu ajutorul acestei masini, sa o amestecati cu condimentele pe care doriti, iar apoi sa atasati accesoriul si umpleti carnatii. Rapid si eficient, cu un minim de efort din partea dumneavoastra – lucru deosebit de important, caci stim cu totii cata treaba este de facut in aceasta perioada. Haideti sa vedem si care sunt componentele ce stau la baza lui NM-300 Tradition, asa cum sunt ele prezentate in manualul acestui aparat electrocasnic:

Cumpara Naumann NM-300 Tradition la un pret foarte bun

Naumann.NM.300.Tradition1. Corp motor – 2. Buton ON/0/R – 3. Buton insertie – 4. Sistem de prindere – 5. Element de impingere – 6. Tava suport – 7. Tub de introducere – 8. Melc – 9. Cutit de taiere – 10. Sita de taiere-fin – 11. Sita de taiere – mediu – 12. Sita de taiere – grosier – 13. Inel de fixare – 14. Accesoriu carnati – 15. Accesoriu chiftele si kebab

Cam acestea ar fi partile componente ale masinii de tocat carne Naumann NM-300 Tradition si, asa cum spuneam, foarte importanta este prezenta accesoriului pentru carnati, cu care puteti sa grabiti foarte multa aceasta activitate, astfel incat sa va ramana suficient timp si pentru restul mancarurilor pe care le veti face cu ocazia sarbatorilor.

Foarte multe alte lucruri nu prea ar fi de spus despre masina Naumann NM-300 Tradition, poate doar faptul ca are o greutate de 3.55 kilograme, astfel incat putem considera ca este destul de usoara, fapt ce are o oarecare importanta, fiind un produs pe care mai mult ca sigur nu il veti tine pe loc, ci il veti monta si demonta in functie de necesitati. Ca nivel de zgomot, avem o valoare de 85 dB – nu este tocmai silentioasa, dar oricum este greu de gasit o masina de tocat carne care sa fie silentioasa. In orice caz, zgomotul pe care il va produce Naumann NM-300 Tradition nu va fi de lunga durata, caci aceasta masina are o capacitate de tocare de 1.5 kilograme pe minut, deci veti termina destul de repede treaba cu ea. Ca fapt divers, capacitatea de tocare nu este un factor foarte important, cel putin in opinia mea, caci degeaba are ea o viteza mare de tocare, daca nu o puteti alimenta cu carne in ritmul in care poate toca. In final, trebuie sa mai adaug ca Naumann NM-300 Tradition vine dotata cu un cutit inoxidabil, deci vorbim despre o calitate buna pentru aceasta componenta vitala a masinii de tocat carne.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Naumann NM-300 Tradition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *