Moulinex MasterChef Gourmet QA407

img270345_15012013172945_0_350x350c_h5di

Este drept, compania franceza Moulinex nu produce cele mai ieftine aparate electrocasnice pe care le puteti gasi pe piata, insa, ceea ce produce este cu adevarat special. Un exemplu de aparat ce a fost creat de aceasta firma si de care va veti indragosti cu siguranta, este Moulinex MasterChef Gourmet QA407. Acesta este un robot de bucatarie impresionant, lansat la sfarsitul anului trecut. Este ideal daca sunteti un fan al gatitului, sau pur si simplu vreti sa va terminati treaba mai repede si mai eficient. Chiar daca pretul nu este chiar punctului lui forte, vom descoperi impreuna o multime de caracteristici, ce va vor face sa il doriti.

Momentan, Moulinex MasterChef Gourmet QA407 este printre cele mai complete aparate electrocasnice de tip robot de bucatarie, ce poate fi gasit pe piata din Romania. Bineinteles, ma refer aici la cele ce sunt destinate utilizatorului obisnuit, nu cele a caror scop este sa lucreze in bucatariile marilor restaurante, unde sunt necesare capacitati mari de prelucrare a alimentelor, cat si viteze exagerat de mari de lucru. Totusi, asemenea aparatelor folosite in marile bucatarii, si MasterChef Gourmet QA407 are capacitatea de a impune o miscare planetara bolului, pentru a obtine performante maxime.

Setarea vitezelor

Puterea lui Moulinex MasterChef Gourmet QA407 este mult peste medie, valoarea maxima a acesteia fiind de 900W. Bineinteles, pentru a obtine exact ceea ce iti doresti de la noul tau robot de bucatarie, sunt disponibile sase trepte de reglare a vitezei, alaturi de care exista si optiunea de Puls, actionabila printr-un buton dedicat, aceasta permitand functionarea robotului doar la apasarea butonului. Ca de obicei, francezii de la Moulinex incearca sa ofere o experiente cat mai placuta utilizatorilor de aparate electrocasnice produse de acestia, motiv pentru care vin in sprijinul dumneavoastra cu indicatii pentru corelarea treptelor de viteza, cu modul de lucru al robotului. Astfel, la partea superioara a panoului de comanda puteti observa recomandarile pentru setarea vitezei, in functie de modul in care folositi robotul.

Esti interesat de Moulinex MasterChef Gourmet QA407? Vezi pretul de astazi!

Functii

Daca tot am adus in discutie faptul ca Moulinex MasterChef Gourmet QA407 ofera o mare varietate de intrebuintari, sa intram un pic in detaliu si sa vedem care ar fi acestea. Pentru inceput, sa remarcam un mod de folosire, care, cel putin in opinia mea, are o utilitate extrem de mare. Ma refer la posibilitatea de a transforma robotul Gourmet QA407 intr-o masina de tocat carne, prin simpla conectare a accesoriului dedicat. Astfel, daca aveti obiceiul sa va preparati singuri carnea tocata, mai ales in perioada sarbatorilor, reusiti sa scapati de o groaza de timp pierdut cu tocarea manuala. Robotul mai poate fi folosit si ca blender si storcator de fructe, prin atasarea la partea superioara la accesoriile incluse pentru aceste intrebuintari. Deja am enumerat trei aparate pe care nu o sa mai fie nevoie sa le cumparati, in caz ca optati pentru acesta.

Nu va ganditi ca asta a fost tot, caci Moulinex MasterChef Gourmet QA407 mai are in dotare cateva accesorii ce extind paleta de activitati ce se pot efectua cu noul dumneavoastra robot de bucatarie. Astfel, avem inclus in pachet un tel, in special menit pentru a bate oua, dar poate fi folosit si pentru amestecarea diverselor aluaturi fine, cum ar fi cel pentru clatite. Mai este disponibil si un carlig pentru framantare, un batator pentru amestecarea aluatului, discuri pentru razuire si taiere, disc pentru feliere.

Capacitate

Asa cum era de asteptat de la un robot de bucatarie cu un pret nu tocmai mic, Moulinex MasterChef Gourmet QA407 dispune de un bol cu capacitate foarte mare, de patru litri. In privinta framantarii aluatului, capacitatea oferita este de 1800 grame, iar blenderul are o capacitate de 1.5 litri.

Design

Chiar daca nu este un detaliu vital pentru un robot de bucatarie, aspectul placut si modern sub care se prezinta Moulinex MasterChef Gourmet QA407 este foarte binevenit, caci asigura o integrare perfecta in orice bucatarie, ba mai mult de atat, indraznesc sa spun ca aduce cu sine si un plus de modernism, imbogatind per ansamblu aspectul bucatariei dumneavoastra.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Moulinex MasterChef Gourmet QA407

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *