Whirlpool AWOE 91202

1_350x350c_k0vr

Se poate intampla ca masinile de spalat rufe obisnuite de pe piata sa nu dispuna de o capacitate suficienta de incarcare pentru nevoile dumneavoastra. In cazul acesta, se impune cautarea unui model cu capacitate foarte mare de incarcare, astfel incat sa puteti spala deodata toate rufele dumneavoastra, chiar daca aveti o familie cu foarte multi membri. O astfel de masina este Whirlpool AWOE 91202, un aparat lansat de curand pe piata romaneasca, astfel incat dispune de cele mai noi tehnologii in domeniu, tehnologii ce va vor sprijini pentru multi ani de acum incolo, daca alegeti sa cumparati aceasta masina. Sa revenim la caracteristica de baza a lui AWOE 91202. Fara niciun fel de indoiala, aceasta caracteristica se refera la capacitatea foarte mare de incarcare, ce atinge un nivel maxim de 9 kilograme. In cazul in care vi se pare suficient, haideti sa vedem in cele ce urmeaza mai multe dintre caracteristicile tehnice ale acestei masini, pentru a va putea decide mai usor daca este, sau nu este, potrivita pentru dumneavoastra.

Eficienta

Pentru scurt timp, ne indreptam atentia catre modul de prezentare al masinii Whirlpool AWOE 91202 din punct de vedere al eficientei si al performantelor. Masuratorile si incercarile facute pe baza normativelor europene, asa cum se intampla in cazul produselor electrocasnice de acest tip, au aratat niste rezultate foarte interesante pentru AWOE 91202. Clasa de eficienta la spalare este A, asa cum se impune prin norme iar clasa de eficienta la centrifugare este B, acest lucru insemnand o umiditate reziduala mult mai mica decat la majoritatea masinilor de spalat rufe ce sunt disponibile pe piata. Totusi, reusita cea mai mare a acestei masini este la capitolul eficienta energetica, unde AWOE 91202 se claseaza, cu mandrie am putea spune, in clasa de eficienta energetica A++. Astfel, puteti avea siguranta ca un mare consumator de energie electrica, asa cum este o masina de spalat rufe, va opera in limite rezonabile din punct de vedere al consumului.

Esti interesat de masina Whirlpool AWOE 91202? Vezi ce pret are astazi!

Diverse detalii

In primul rand, ca la orice aparat electrocasnic mare, trebuie sa aveti in vedere spatiul ocupat de acesta si daca aveti loc sa il pozitionati undeva convenabil, atat din punct de vedere al alimentarii cu energie electrica, cat si al alimentarii cu apa. Astfel, trebuie retinut faptul ca masina Whirlpool AWOE 91202 este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: inaltime de 85cm, latime de 59.5cm si 60cm adancime. Pe baza acestor dimensiuni va puteti face masuratorile necesare, pentru a vedea daca aveti la dispozitie suficient spatiu pentru a gazdui in casa dumneavoastra pe AWOE 91202. Greutatea este de 80 kilograme, deci este indicat sa comandati online si sa va fie livrat acasa acest produs, cu transport gratuit. Nivelul de zgomot ce este atins la spalare este de 59 dB, cel la centrifugare fiind de 79 dB.

Programe pe AWOE91202

Incheim aceasta descriere a masinii de spalat rufe Whirlpool AWOE 91202 printr-o scurta prezentare a programelor disponibile pe aceasta. Fara o ordine anume, acestea sunt: mixt, bumbac, sintetice, lana, delicate, rufe albe, culori deschise, culori inchise, Eco, AquaEco, rapid-doar 15 minute, lenjerie de pat, articole mari, cum ar fi saci de dormit etc, cat si clatire si centrifugare suplimentara. Daca aveti nevoie de mai multe detalii, cum ar fi duratele programelor sau consumurile de energie electrica si apa ce se inregistreaza la rularea acestora, va stau la dispozitie prin formularul de comentarii.

Vezi aici un pret foarte bun pentru masina Whirlpool AWOE 91202

5 thoughts on “Whirlpool AWOE 91202

  1. Buna ziua,
   Programul pentru bumbac vine in mai multe variante.
   Iata duratele: la 95 grade-2:30h, 60 grade-2.20h, 40 grade-2.05h. Pentru ultimele doua exista si varianta activarii functiei de spalare rapida, caz in care duratele se modifica astfel: 60 grade-1:35h, 40 grade-1:15h.

 1. ce ati alege intre aceasta masina de spalat si lg f1289td…o opinie personala…multumesc anticipat.

  1. Sunt fan Whirlpool, asa ca ca as alege masina aceasta. Intotdeauna o sa prefer brandurile specializate pe un anume segment, in fata celor ce produc toate tipurile posibile de aparate electronice si electrocasnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *