Whirlpool AWO/C 91400

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400

Whirlpool AWO/C 91400 este o masina de spalat performanta si moderna, construita de unul dintre cel mai mare producatori de masini de spalat, la nivl mondial, daca nu cea mai mare. Aceasta prezinta deopotriva eleganta si performanta, fiind construita cu o multime de tehnologii moderne.

Cum arata Whirlpool AWO/C 91400?

Desi nu este tocmai cel mai important element atunci cand vine vorba despre o masina de spalat, aspectul poate prezenta un interesa foarte mare din partea utilizatorilor, mai ales daca restul casei in care va fi masina de spalat este mobilata si amenajata cu gust. Din fericire, Whirlpool AWO/C 91400 arata foarte bine si prezinta finisaje de buna calitate. Este alba si are mici insertii de negru si gri. Acest lucru o recomanda pentru orice incapere si o face sa fie potrivita in orice ambient.

Desi are un aspect minimalist si are un singur buton, vei putea sa faci o multime de lucruri cu aceasta masina de spalat.

Dimensiunile sale sunt unele normale, avand o inaltime de 85 de cm, o latime de 59.5 cm si o adancime de 55 cm. In ciuda dimensiunilor, capacitatea de incarcare este foarte mare. Poti spala nu mai putin de 9 kg de haine intr-o singura incarcatura, ceea ce duce la economii serioase de bani, de apa si de timp.

Comanda Whirlpool AWO/C 91400 la un pret foarte bun

Care sunt caracteristicile prin care se evidentiaza Whirlpool AWO/C 91400?

Fiind o masina de spalat performanta, de ultima generatie, Whirlpool AWO/C 91400 este construita cu o multime de tehnologii care ies in evidenta:

  • Ofera performante maxime chiar si atunci cand temperatura este joasa.  Chiar si la temperaturi de 40 de grade Celsius, masina Whirlpool AWO/C 91400 spala hainele extrem de bine. In felul acesta poti economisi pana la 40 % din energie. Vei descoperi ca aceasta masina de spalat face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, adica, nu se poate un consum mai mic;
  • Este construita cu tehnologia al 6-lea simt. Este o tehnologie marca Whirlpool, care garanteaza o spalare de cea mai buna calitate. Al 6-lea simt reprezinta, practic, o inteligenta maxima pentru masina de spalat. Aceasta poate sa isi dea seama de greutatea incarcaturii si poate optimiza spalarea in asa fel incat sa consume cat mai putin si sa fie cat mai eficienta. Performantele date de al 6-lea simt se extind si asupra culorilor, putand sa optimizeze spalarea in functie de culorile pe care le setezi. Poti opta pentru protectia culorilor inchise, pentru spalarea culorilor deschise fara risc de transfer de culoare sau pentru un program mixt;
  • Spalare rapida, in doar 15 minute. Exista momente in care ai nevoie de o anumita haina in cel mai scurt timp. Este destul de dificil sa o speli in mod clasic, deoarece spalarea poate sa dureze 2 ore, iar uscarea dureaza si ea foarte mult. Whirlpool AWO/C 91400 iti pune la dispozitie un program care dureaza doar 15 minute si care spala extrem de bine  hainele putin murdare. Acest program economiseste energie si spala la 2 temperaturi: 20 si 30 de grade.

Specificatiile lui Whirlpool AWO/C 91400

Masina de spalat construita de Whirlpool are o incarcare frontala si afiseaza toate informatiile de interes pe un afisaj LCD. Viteza de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce asigura eficienta maxima in uscare.

In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, aceasta este A+++. Acest lucru inseamna un consum cat se poate de mic, indiferent care este programul pe care il alegi. Ai de ales intre o multime de programe, de la programele scurte, pana la cele dedicate special unor anumite tipuri de materiale.

Whirlpool AWO/C 91400 este, de asemenea, o masina sigura pentru copii, dispunand atat de un sistem de siguranta impotriva copiilor, cat si de un sistem de blocare a tamburului.

Avand un nivel de zgomot redus, de doar 77 de decibeli la centrifugare si 59 de decibeli la spalare, dimensiuni perfecte pentru orice baie si bucatarie si o greutate de 71 de kg, care asigura stabilitate, Whirlpool AWO/C 91400 este o masina de spalat care poate trece neobservata, dar care face o treaba excelenta.

Pretul sau este si el unul bun, daca ne raportam la toate functiile pe care le ofera, asadar, aceasta masina de spalat merita toata atentia.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AWO/C 91400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *