Whirlpool WTLS 66912

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool WTLS 66912

Whirlpool se detaseaza clar atunci cand este vorba despre masini de spalat de cea mai buna calitate. Fie ca vorbim despre masini cu incarcare frontala, cu incarcare superioara sau despre uscatoare de rufe, Whirlpool reuseste sa uimeasca prin eficienta de care da dovada si prin raportul calitate-pret excelant.

Face acest lucru si atunci cand vorbim despre Whirlpool WTLS 66912, o masina de spalat in care eficienta este punctul cheie si care reuseste sa imbine o multime de tehnologii si sa aduca un plus de culoare fiecarei haine spalate.

Cum arata Whirlpool WTLS 66912?

Este o masina de spalat atipica, deoarece are incarcare verticala. Acest lucru vine insa cu un beneficiu: este mult mai ingusta. Faptul ca este ingusta iti permite sa ii gasesti mai usor un loc in baie sau in bucatarie si te ajuta sa economisesti o multime de spatiu. Vei descoperi o masina de spalat cu inaltimea de 90 de centimetri, latimea de 40 si adancimea de 60 de centimetri.

Comanda Whirlpool WTLS 66912 la un pret foarte bun

Culoarea pe care o prezinta este alba, cu mici insertii de negru atunci cand vine vorba despre afisajul LED. Desi este o masina de spalat alba, Whirlpool WTLS 66912 este eleganta, gasindu-si cu usurinta locul in orice incapere.

Are nu mai putin de 64 de kg, ceea ce ii ofera stabilitate si este realizata din materiale cat se poate de rezistente: polipropilena si otel inoxidabil.

Care sunt dotarile lui Whirlpool WTLS 66912?

Chiar daca are o incarcare verticala, Whirlpool WTLS 66912 dispune de majoritatea dotarilor care au facut cunoscute masinile de spalat ale celor de la Whirlpool. Astfel, vei descoperi ca ofera eficienta maxima la spalare, inclusiv cand este vorba despre spalare la temperaturi joase, generand economii de pana la 40 % la consumul de energie.

Un alt lucru uimitor, este faptul ca dispune de tehnologia al 6-lea simt. Acest lucru inseamna, din nou, eficienta. Masina de spalat poate sa isi dea seama de volumul de haine pe care trebuie sa il spele si sa isi dozeze detergentul, apa si energia, in asa fel incat sa consume cat mai putin.

Al 6-lea simt se rasfrange si asupra culorilor. Daca setezi culorile hainelor pe care le spala, Whirlpool WTLS 66912 le protejeaza si iti ofera haine stralucitoare, care vor avea o durata de viata mai mare. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici tipul de tesatura si culorile pe care le are aceasta, iar Whirlpool WTLS 66912 se va descurca.

Atragator este si faptul ca dispune de un program de spalare de doar 15 minute.Este adevarat ca este destinat doar hainelor putin murdare, daca ai nevoie insa de o anumita haina in cel mai scurt timp, acest program este ideal. Evident, in prezenta unui uscator de rufe in doar cateva zeci de minute poti avea hainele gata de purtat.

Programul de 15 minute consuma putin si spala la temperaturi reduse, de 20-30 de grade Celsius.

Alte specificatii

Incarcarea verticala vine cu anumite avantaje. Unul dintre principalele avantaje este faptul ca ofera o capacitate de incarcare mai mare. Vei putea sa speli nu mai putin de 6 kg de haine intr-o singura incarcatura, ceea ce duce din nou la economie de timp, apa, detergent si energie.

Economia este demonstrata si de apartenenta lui Whirlpool WTLS 66912 de clasa de eficienta energetica A+++. Este, practic, cea mai buna clasa de eficienta energetica si te asigura ca energia consumata nu va depasi 0.77 kwh.

Desi viteza de centrifugare este una mare, de 1200 de rotatii pe minut, nivelul de zgomot este unul redus. La spalare, nivelul de zgomot este de doar 59 de decibeli, in timp ce la centrifugare poate atinge 76 de decibeli, insa este o valoare care nu deranjeaza.

Pe langa programul de spalare rapida, Whirlpool WTLS 66912 este echipata si cu alte programe, cel putin la fel de eficiente.Astfel, ai programe de prespalare, programe eco sau programe special dedicate anumitor tipuri de tesaturi, cum ar fi cele de bumbac sau cele delicate.

Cu functii de siguranta impotriva copiilor si impotriva inundatiilor, o multime de programe, eficienta energetica si un pret cat se poate de corect, Whirlpool WTLS 66912 poate candida cu usurinta pentru topul celor mai eficiente masini de spalat, asadar, trebuie sa ii acorzi atentie atunci cand vrei sa iti schimbi acest electrocasnic.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool WTLS 66912

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *