Heinner MGL12B-RED

img275279_06022013171132_0_350x350c_do5q1

Achizitia unui produs electrocasnic, atunci cand acesta beneficiaza de o reducere destul de consistenta, este intotdeauna o idee destul de buna, caci reusiti sa scutiti ceva bani pe care ii puteti cheltui pe alte lucruri. Un aparat ce poate fi gasit la reducere, in momentul in care scriu acest articol, este masina de tocat carne Heinner MGL12B-RED. De ce va trebuie o masina de facut carne electrica? Este simplu. In cazul in care obisnuiti sa va tocati singuri carnea pentru diverse mancaruri, cum ar fi sarmale, ficat pentru drob etc., un asemenea aparat va reduce substantial munca, economisind timp si scutindu-va de munca fizica intensiva. Mai ales atunci cand vin sarbatorile, un astfel de aparat electrocasnic ar trebui sa fie nelipsit din orice gospodarie. Daca si dumneavoastra v-ati decis ca este cazul sa tineti pasul cu tehnologia si sa va cumparati o masina de tocat carne, optand pentru Heinner MGL12B-RED, haideti sa vedem care sunt caracteristicile tehnice ale acestui produs.

Pe langa un pret mai mult decat accesibil, Heinner MGL12B-RED prezinta si alte caracteristici pe care sunt sigur ca le veti aprecia, cum ar fi, de exemplu, designul foarte placut, culoarea predominanta fiind rosul. Sigur, nu aceasta este caracteristica cea mai importanta pentru o masina de tocat carne, insa, este de apreciat faptul ca producatorul incearca sa impresioneze pe ambele planuri, atat cel tehnic, cat si cel estetic.

Cumpara Heinner MGL12B-RED la un pret bun!

Situatiile in care va aflati pot fi multe, puteti sa vreti sa tocati carne pentru diverse mancaruri iar nivelul de tocare difera in functie de ceea ce doriti sa preparati. Din acest motiv, Heinner MGL12B-RED are la dispozitie trei site cu ochiuri de diametre diferite, de 3, 5 si 7 milimetri, astfel incat sa puteti obtineti exact ceea ce doriti in urma procesului de tocare a carnii. Apropo, carnea este tocata cu un cutit de inox, durabilitatea acestuia fiind incontestabila.

Accesoriul pentru suc de rosii nu este inclus cu acest model, insa il puteti cumpara separat, in cazul in care intentionati sa va faceti singuri sucul de rosii. Pe de alta parte, Heinner MGL12B-RED dispune de un accesoriu pentru carnati, simplu de folosit, astfel incat sa va puteti produce rapid carnati deliciosi. Apropo, in caz ca exista vreo problema cu functionarea masinii, in sensul ca se poate bloca daca scapati niste carne cu oase etc., aveti posibilitatea de a actiona functia revers, astfel incat sa reusiti sa deblocati rapid masina.

Dupa cum prea bine stiti deja, problema cea mai mare la o masina de tocat carne manuala, pe langa efortul fizic foarte mare, este durata mare de tocare a carnii. Astfel, cumparand o masina de tocat carne electrica, asa cum este Heinner MGL12B-RED, beneficiati de o viteza foarte buna, aproximativ 1.2 kilograme pe minut. Evident, aceasta viteza se refera la capacitatea efectiva a masinii, insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca mai mult ca sigur nu veti reusi sa o alimentati cu carne, la fel de repede cum poate ea sa toace.

Vezi aici un pret foarte bun pentru masina de tocat carne Heinner MGL12B-RED

2 thoughts on “Heinner MGL12B-RED

  1. cu aceasta masina de tocat carne nu se pot umple carnatii,de ce?dupa ce s-a tocat carnea trebuie sa umplii membrana de carnati,dar cu aceasta masina nu merge deoarece cand pornesti masina melcul se deplaseaza spre in fata si carnea(o parte)intra in compartimentul motor.se poate remedia aceasta problema?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *