Masina de paine Moulinex Uno OW310E

Masina de paine Moulinex Uno OW310E

Nu cred ca poate sa existe vreo persoana in aceasta lume care sa nu fie incercat de un sentiment de placere la simtirea a doua mirosuri: primul ar fi cel de brad iar al doilea cel de paine proaspat coapta. Daca din punct de vedere al bradului este ceva mai complicat sa aveti tot timpul asa ceva in casa, pentru ca o mireasma placuta de paine proaspata sa va cuprinda bucataria, puteti folosi o masina de facut paine, iar recomandarea mea de astazi este Moulinex Uno OW310E.

Ca la orice tip de electrocasnice, exista mai multi producatori si mai multe modele dintre care puteti alege dar avantajul aparatului in discutie este dat de prestigiul incontestabil al producatorului Moulinex, ce beneficiaza de o vasta istorie si experienta in domeniu, astfel incat daca va decideti sa achizitionati masina de paine Moulinex Uno OW310E puteti fi siguri ca ati luat ceva de calitate si care nu va va cauza probleme de performanta.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Moulinex Uno OW310E

Precum se poate vedea si in imaginea prezentata, design-ul este unul rafinat dar totodata cu un oarecare grad de modernism dat de culorile selectate pentru realizarea acestui aparat, cel putin din punctul meu de vedere. De asemenea, in imaginea puteti remarca si panoul de control ce dispune de un afisaj digital.

Gusturile oamenilor difera referitor la cat de bine copt/fiert/prajit sa fie un anume fel de mancare iar painea nu difera cu nimic de la aceasta regula. Pentru a multumi pe toata lumea, masina de paine Moulinex Uno OW310E ofera posibilitatea de a selecta intre trei grade de rumenire.

Puterea masinii de paine Moulinex Uno OW310E este de 700W iar capacitatea maxima este de 1000g insa puteti sa folositi cantitati de 500, 750, respectiv 1000g.

Moulinex Uno OW310E va pune la dispozitie si functia de programare intarziata a inceperii programului de pana la 15 ore. Deosebit de util daca vreti sa va asigurati ca aveti paine proaspata si calda dimineata cand va treziti, sau seara cand va intoarceti de la serviciu.

Aceasta masina de paine dispune de 15 programe de coacere usor accesibile de la panoul de comanda, dintre care enumar: paine frantuzeasca, paine din faina integrala de grau, paine simpla, paine rapida, paine rapida din faina integrala de grau, paine fara gluten, paine fara sare, paine dulce, paine dulce rapida, paine super rapida, doar coacere.

In final, mai trebuie sa precizez faptul ca masina de paine Moulinex Uno OW310E vine cu urmatoarele accesorii incluse: cana de masurat, lingura, carlig, totodata oferindu-va si o carte de retete.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Moulinex Uno OW310E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *