Liebherr CTP2921

Liebherr CTP2921

Daca nu ma insel, cred ca este prima data cand vorbim pe electroblog.eu despre un aparat electrocasnic produs de cei de la Liebherr. Astfel, este cazul sa incepem prin a spune cateva cuvinte despre aceasta companie pe care va invit sa le cititi, in cazul in care va place sa stiti cat mai multe despre produsele pe care le achizitionati si despre cei ce le produc. In primul rand, trebuie sa spunem ca vorbim despre o companie germana, cu traditie in Europa si nu numai, deci ne putem astepta ca Liebherr CTP2921 sa fie un produs de calitate. De asemenea, interesant de spus despre cei de la Liebherr este ca au o productie foarte diversificata, incepand de la excavatoare si componente de avioane si continuand cu aparate frigorifice si camioane. Daca ne-am lamurit cu detaliile introductive despre aceasta companie, sa trecem mai departe si sa vorbim despre subiectul articolului de astazi, frigiderul Liebherr CTP2921.

Capacitate si compartimentare

Frigiderul Liebherr CTP2921, scris si sub forma Liebherr CTP 2921, vine cu un volum total de 272 litri. Ca sa intram mai mult in detaliu, trebuie spus ca acest volum este distribuit in felul urmator: 220 litri sunt rezervati racitorului, in timp ce congelatorul dispune de o capacitate de 52 litri. Astfel, remarcam ca vorbim despre un aparat frigorific suficient de mare, care nu va genera probleme cu spatiul de stocare oferit. Cateva cuvinte trebuie spuse si despre compartimentare. In primul rand, congelatorul ofera doua compartimente, separate printr-un raft de sticla. Este un detaliu interesant acesta, caci nu se intampla foarte des ca rafturile de sticla sa fie folosite la congelator. Bineinteles, tot din sticla sunt construite si rafturile din racitor, unde intalnim patru astfel de ajustabile. Suplimentar, la partea inferioara este disponibila si o cutie pentru legume si fructe, destul de incapatoare, astfel incat Liebherr CTP2921 va ofera sansa de a va organiza in voie alimentele, dupa tipul acestora. Usa dispune de patru suporturi, incluzand si un accesoriu pentru oua.

Cumpara Liebherr CTP2921 la un pret foarte bun

Eficienta si consum

Chiar daca nu e tocmai un frigider scump, Liebherr CTP2921 prezinta o serie de caracteristici demne de un aparat frigorific cu pret mai mare, cum ar fi clasa de eficienta in care acest model a fost incadrat, conform testelor facute in conformitate cu prevederile normelor europene. Este vorba de clasa de eficienta energetica A++, deci cu o treapta mai scazuta decat maximul posibil, A+++. Astfel, CTP2921 va asigura un consum optim de energie electrica ce se situeaza in jurul valorii de 0,552 kWh/24h, respectiv 202 kWh/an. Pentru a obtine un maxim de performante energetice de la noul dumneavoastra frigider, este recomandat sa tineti cont si de clasele climatice din care acesta face parte, acestea fiind SN si T. Intervalele de temperaturi ambientale recomandate pentru aceste clase sunt 10-32 grade Celsius si 18-43 grade Celsius. Cumulat, obtinem un interval de temperaturi cuprins dintre 10 si 43 grade, deci minimul si maximul posibil, conform normelor europene.

Alte detalii

Revenim un pic la congelator, pentru a aduce in discutie una dintre tehnologiile implementate la acest capitol si cu care cei de la Liebherr se mandresc. Este vorba despre asa-numita tehnologie SmartFrost, aceasta promitand cateva lucruri interesante, cum ar fi consumul mai mic de energie electrica, congelarea mai rapida a alimentelor cat si acumularea unei cantitati destul de mici de gheata, ceea ce face ca procesul de dezghetare sa se desfasoare mai rapid. Tot pe partea de consum mai trebuie adaugat un lucru si anume faptul ca iluminarea interioara a frigiderului Liebherr CTP2921 se face cu LED-uri, ceea ce se traduce intr-un consum mai mic de energie electrica si intr-o durabilitate mai mare, fata de becurile clasice. Ca dimensiuni avem urmatoarele: inaltime de 1571 milimetri, latime de 550 mm si adancime de 630 mm. In cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu si sunteti foarte interesat de dimensiunile lui Liebherr CTP2921, sa mai adaugam si ca adancimea in cazul usii deschise este de 1128 milimetri. Bineinteles, usa este reversibila, deci o puteti monta ori pe stanga, ori pe dreapta, dupa cum va este mai comod si dupa cum se integreaza mai bine in spatiul dumneavoastra.

Vezi aici un pret foarte bun pentru frigiderul Liebherr CTP2921

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *