LG MS2022D

LG MS2022D

Daca sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde cu un raport pret-calitate bun, recomandarea mea este LG MS2022D. Cu un aspect destul de clasic, cu siguranta isi va gasi locul in orice tip de bucatarie, avand un design destul  de compact si va putea fi pozitionat cam  oriunde. Desi LG este un brand care este recunoscut mai mult pentru televizoare si telefoane, nici in domeniul electrocasnicelor nu sta deloc prost, avand o gama variata de produse ce ar cam trebui sa acopere cam tot ceea ce este nevoie intr-o casa.

Sa incepem cu o parte din caracteristicile generale ale lui LG MS2022D. Capacitatea totala a acestuia este de 20l, iar puterea de 700W cu siguranta va va ajuta sa descoperiti ca puteti sa faceti cam tot ceea ce aveti nevoie.

Panoul de comanda este mecanic si are un design simplist, fiind format din doua butoane mari pozitionate unul deasupra celuilalt ce sunt foarte usor de utiilizat. Primul are scopul de a regla puterea, cea minima fiind de 90W iar cea maxima, dupa cum am mai precizat este de 700W (avem un total de 4 nivele de putere). Tot aici, vom descoperi ca una din setarile regulatorului de putere este si cea de dezghetare, functie ce se afla in stricta relatie cu cel de-al doilea buton, pentru ca in functie de greutatea alimentului pe care il vreti a fi dezghetat, veti descoperi pe marginea celui de-al doilea buton, timpii necesari pentru dezghetare. Deci, scopul celui de-al doilea buton, este dupa cum probabil ati ghicit, de a regla timpul necesar incalzirii sau coacerii diferitelor alimente.

Comanda LG MS2022D la un pret foarte bun

Functia de AutoCook va va da posibilitatea sa gatiti felul dumneavoastra preferat de mancare, tot ce va trebui sa faceti va fi sa selectati tipul alimentului si greutatea acestuia.

LG MS2022D are o functionalitate interesanta si anume cea de I-Wave, ce are rolul de a distribui undele in mod egal in intregul interior al cuptorului. Ideea acestui concept o reprezinta faptul ca genereaza mai multe puncte de caldura, iar rezultatul fiind o incalzire uniforma a alimentului.

Daca de asemenea, familia dumneavoastra este compusa si din copii mici, nu trebuie sa va faceti griji atata timp cat acesta este functiune, deoarece acesta vine dotat cu un sistem de protectie pentru copii.

Curatarea cuptorului cu microunde LG MS2022D se va face cu usurinta datorita faptului ca acesta este acoperit cu un strat EasyClean.

Si nu in ultimul rand, ar trebui sa ne indreptam atentia putin si catre caracteristicile tehnice ale lui LG MS2022D. Greutatea de numai 10kg il va face sa fie usor de transportat si de ce nu, mutat dintr-o parte in alta a bucatariei, in cazul in care pur si simplu nu reusiti sa-i gasiti locul perfect. Dimensiunile de 455x320x252mm (WxDxH) il incadreaza in categoria cuptoarelor de marime normala. Dupa cum am spus si la inceputul articolului, LG MS2022D are un design simplist care poate desi nu impresioneaza foarte mult din punctul de vedere al aspectului isi face treaba destul de bine.

Vezi aici un pret foarte bun pentru LG MS2022D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *