LG 47LN613S

Televizor LG 47LN613S

LG 47LN613S este unul dintre acele televizoare ideale din doua puncte de vedere, atat ca si caracteristici tehnice, cat si ca design. Astfel, acest televizor va aduce reale imbunatatire din punct de vedere estetic in sufrageria dumneavoastra, gratie aspectului foarte placut pe care acesta il prezinta. Culoarea argintie ce a fost aleasa pentru LG 47LN613S creeaza o nota de eleganta, la aceasta eleganta contribuind si suportul cu aspect reusit pe care veti monta televizorul. De asemenea, un alt detaliu pe care nu putem sa-l omitem in privinta acestui televizor este reprezentat de diagonala masiva, de 119 centimetri. Astfel, vorbim despre un aparat de mari dimensiuni despre care puteti sa fiti siguri ca va fi unul dintre elementele de baza ale sufrageriei dumneavoastra iar divertismentul pe care LG 47LN613S vi-l va oferi dupa o zi lunga la serviciu va fi de nepretuit.

Imagine

LG 47LN613S dispune de o multime de lucruri interesante pe partea imagine, lucruri ce va garanteaza faptul ca acest televizor nu o sa va dezamageasca din acest punct de vedere. Asa cum presupun ca ati constatat deja, calitatea maxima a imaginii este FullHD, cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Fiind un televizor produs de o marca consacrata in domeniu, care nu lasa nimic la voia intamplarii, putem vorbi si despre cateva tehnologii a caror actiune poate fi remarcata pe partea de imagine. Spre exemplu, una dintre aceste tehnologii este Motion Clarity Index – am mai vorbit de multe ori despre aceasta, este tehnologia dezvoltata si folosita pe televizoarele LG pentru garantarea unor imagini clare atunci cand scenele se deruleaza rapid. Varianta acestei tehnologii implementata pe televizorul de fata este cea de 200. Ma feresc sa spun 200 Hz, caci, pe langa faptul ca nu e tocmai corect sa se foloseasca aceasta unitate de masura pentru tehnologiile de acest gen, era si vorba la un moment dat ca se va renunta la prezentarea in Hz, pentru a nu deruta potentialii cumparatori.

Cumpara LG 47LN613S la un pret foarte bun

Sunet

In cazul in care nu intentionati sa va cumparati si un sistem audio extern pe care sa-l conectati la televizorul LED LG 47LN613S, consider ca este important sa evaluati si partea de sunet prezenta pe acest aparat, astfel incat sa stiti cateva detalii despre configuratia disponibila la acest capitol. Ca sa incepem cu difuzoarele, punctul central al ansamblului de caracteristici audio, trebuie sa spunem ca acestea pot dezvolta o putere de 10W fiecare, deci avem de-a face cu configuratia clasica pentru televizoare de asemenea diagonala. In continuare, nu poate fi trecuta cu vederea prezenta catorva tehnologii interesante, unele dintre ele fiind dezvoltate de catre compania sud-coreeana LG, altele apartinand de diverse companii ce activeaza in acest domeniu. Astfel, in configuratia audio a lui LG 47LN613S regasim Clear Voice II, Dolby Digital si DTS. Cam acestea ar fi datele pe care ar trebui sa le stiti la acest capitol, insa, nu putem sa incheiem scurta descriere a partii audio fara sa nu mentionam si variantele disponibile pentru personalizare si optimizare a sunetului. Astfel, LG 47LN613S pune la dispozitie sase moduri prestabilite de sunet, dintre care puteti alege in functie de continutul pe care il urmariti. Pe partea de optimizare avem trei moduri prestabilite, acestea fiind: normal, pe suport, si pe perete. Practic, asa cum puteti remarca, televizorul va ofera posibilitatea de a alege modul de sunet optim pentru tipul de pozitionare pe care il alegeti.

Conexiuni

Dat fiind faptul ca vorbim despre un Smart TV, primele variante de conectare pe care trebuie sa le urmarim in cazul lui LG 47LN613S sunt cele referitoare la conectarea la retea. Asa cum era normal pentru un televizor pe care il putem cataloga ca fiind peste medie, LG 47LN613S pune la dispozitie atat varianta de conectare prin cablu, cat si wireless. Bineinteles, wireless-ul este integrat deci va puteti conecta numaidecat la un router si puteti sa incepeti sa navigati pe Internet, sau sa va descarcati diverse aplicatii cu care sa va petreceti timpul liber. In alta ordine de idei, 47LN613S mai dispune si de urmatoarele: trei porturi USB, slot CI, SCART, iesire audio digitala, trei porturi HDMI etc.

Vezi aici un pret foarte bun pentru LG 47LN613S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *