Toshiba Satellite C55-A-1RV

Laptop Toshiba Satellite C55-A-1RV

Un laptop de buna calitate trebuie sa respecta cateva criterii, extrem de importante:

  • Trebuie sa arate bine si sa fie rezistent. Acest lucru este esential mai ales in cazul celor care il folosesc deplasandu-se in diverse locuri. Aici poate sa intre si greutatea laptopului, care trebuie sa fie destul de mica;
  • Trebuie sa aiba o baterie puternica. Aceasta trebuie sa reziste cateva ore in functionare, pentru a oferi o flexibilitate maxima;
  • Trebuie sa fie bine dotat. Partea tehnica este cea mai importanta, daca iti doresti un laptop care sa poata rula orice;
  • Trebuie sa fie ieftin. Laptopurile sunt printre gadgeturile care isi pierd valoarea imediat. Din acest motiv, este esential sa optezi pentru un laptop care sa nu te coste foarte mult.

Toshiba Satellite C55-A-1RV reuseste sa respecte toate aceste criterii cu brio.

In ceea ce priveste aspectul, este un laptop diferit de majoritatea celorlalte astfel de gadgeturi, venind cu un finisaj lucios si alb si cu o tastatura asemenea.

Comanda Toshiba Satellite C55-A-1RV la un pret foarte bun

Aspectul este cat se poate de elegant si de placut, iar cele 2.4 kg il fac foarte usor de deplasat, in aproape orice situatie. Evident, la aspect contribuie si ecranul de 15.6 inch, care dispune de tehnologia HD, o luminozitate perfecta, pentru a nu-ti obosi ochii si o rezolutie de pana la 1366 x 768.

Pe langa faptul ca este un laptop care arata foarte bine, Toshiba Satellite C55-A-1RV este si un laptop foarte bine construit, care permite o stocare mare si rularea tuturor aplicatiilor la o calitate desavarsita.

Cu ce te intampina Toshiba Satellite C55-A-1RV  atunci cand vine vorba despre dotarile tehnice?

  •  Un procesor puternic, de tip Intel Celeron N2820, care este construit cu tehnologia Burst 2.0;
  • O memorie Ram generoasa, de 2048 Mb, care asigura functionarea perfecta, chiar si in cazul in care te hotarasti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Daca nu iti ajunge memoria Ram, o poti extinde fara probleme cu pana la 8 Gb, in asa fel incat sa asiguri o functionare de cea mai buna calitate;
  • Un hdd cu o capacitate de 500 Gb. Fara doar si poate vei dori sa stochezi pe laptop toate fisierele la care tii, fie ca este vorba despre poze, muzica sau filmele preferate. Hdd-ul de 500 Gb iti permite sa stochezi tot ce iti doresti, fara niciun fel de probleme;
  • O placa grafica integrata, de pana la 1 Gb, care vor fi folositi din cei 2 Gb de memorie ram. Aceasta asigura o functionare excelenta chiar si in cazul jocurilor.

 Daca te-ai asigurat ca functionarea lui Toshiba Satellite C55-A-1RV  este una de exceptie, trebuie sa te asiguri ca modul in care il folosesti este unul complet. Astfel, trebuie sa acorzi o atentie maxima modului in care se conecteaza la alte medii.

Nici aici nu sta rau, dispunand de 2 porturi Usb 2.0, un port Usb 3.0 de mare viteza, cititor de carduri, camera web, care ofera posibilitatea comunicarii video si posibilitatea conectarii la internet, fie printr-o placa de retea care necesita fir, fie prin Wi-fi 802.11 b/g/n care asigura viteze de transfer de pana la 150 mbps.

Toshiba Satellite C55-A-1RV dispune si de cateva caracteristici superioare de securitate, cum ar fi fanta pentru blocare cablo Keningston sau parolele pentru utilizator si supervizor, care ofera o garantie a tuturor fisierelor pe care le pastrezi aici. De asemenea, dispune si de caracteristici speciale, cum ar fi suportul pentru HD audio, sau tehnologia Enhanced Intel Speed Step.

In ceea ce priveste bateria, aceasta este de tip litio-ion si asigura o durata de viata destul de mare, depasind cu lejeritate 3 ore. Acest lucru ii asigura laptopului o functionare fara probleme pe intreaga durata a unui film sau pe intreaga durata a unei calatorii cu trenul, spre exemplu.

Toshiba Satellite C55-A-1RV  este un laptop care merita toata atentia, deoarece reuseste sa vina echipat cu piese de cea mai buna calitate, sa ofere garantia producatorului, Toshiba fiind unul dintre cei mai mari jucatori din piata laptopurilor, la nivel mondial si reuseste sa ofere un raport calitate/pret de exceptie, adresandu-se in felul acesta utilizatorilor cu buget redus, spre mediu, care isi doresc un laptop extrem de performant pe care sa il poata folosi pe termen lung.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Toshiba Satellite C55-A-1RV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *