Indesit RAA28

res_f9678873d5700063a7e66f43937186be_350x350c_4f25

Alegerea unui nou frigider poate fi o experienta destul de complicata pentru multe persoane, dat fiind faptul ca variantele disponibile pentru acest tip de aparate electrocasnice sunt extrem de multe, avand la dispozitie optiuni multiple atat ca brand, cat si ca interval de pret. Totusi, pentru cei care nu vor sa iasa prea mult din sfera frigiderelor clasice, gasirea unui nou aparat frigorific, sau poate chiar al primului pe care il achizitionati, in caz ca va mutati pe cont propriu, poate sa fie ceva mai simpla. Spre exemplu, un frigider ce imbina trei elemente importante: pret, calitate, si un brand puternic este Indesit RAA28. Asa cum spuneam, Indesit RAA28 nu face exces de caracteristici speciale, fiind un aparat mai degraba clasic, dar va puteti baza pe el pentru o vreme indelungata, compania italiana Indesit fiind cunoscuta pentru calitatea aparatelor electrocasnice pe care le dezvolta.

Constructia lui Indesit RAA28

Fiind vorba despre un aparat electrocasnic de mari dimensiuni, a carui amplasare in bucataria dumneavoastra poate fi problematica, este indicat sa faceti ceva masuratori si, in acelasi timp, sa va informati cu privire la dimensiunile pe care frigiderul Indesit RAA28 le ocupa. Astfel, vorbim despre o amprenta la podea de 55 centimetri pe latime si 58 centimetri pe adancime. Setul de dimensiuni este completat de inaltime si o voi mentiona si pe aceasta, cu toate ca nu cauzeaza probleme de amplasare a frigiderului, valoarea inaltimii fiind de 143 centimetri. Poate unii dintre dumneavoastra nu vor vrea sa opteze pentru achizitia online a lui Indesit RAA28, si implicit livrarea acasa printr-un curier rapid, motiv pentru care este oportun sa precizez si dimensiunile ambalajului, pentru aceia dintre dumnevoastra care isi fac probleme cu privire la strecurarea acestui frigider in lift. Astfel, dimensiunile ambalajului in care vine aparatul frigorific Indesit RAA28 sunt urmatoarele: inaltime de 147.3 cm, latime de 57.5 cm si adancime de 60.5 cm. Tot pe partea de constructie vreau sa mai adaug un lucru, pe care il puteti remarca si dumneavoastra din poza atasata, si anume ca acest frigider este cu doua usi, aceasta fiind varianta optima de constructie, cel putin in opinia mea.

Cumpara Indesit RAA28 la un pret foarte bun

Capacitate si compartimentare

Din moment ce ne-am lamurit in privinta constructiei frigiderului Indesit RAA28, este cazul sa mergem mai departe si sa vedem si ce capacitate de stocare ne ofera acest aparat frigorific si care este modul in care a fost proiectata compartimentarea acesetuia. Incepem cu capacitatea de stocare, acesta fiind unul dintre principalii factori pe care majoritatea dintre cumparatori il evalueaza in cazul unui asmenea aparat electrocasnic, si gasim la acest capitol un volum net total de 212 litri. Nu e foarte mult, dar nu este nici putin, concluzia fiind ca vorbim despre un frigider cu capacitate medie. Ca sa aveti idee exacta despre aceasta capacitate, trebuie sa stiti ca racitorul dispune de un volum net de 171 litri iar congelatorul de un volum de 41 litri. In ceea ce priveste compartimentarea, Indesit RAA28 are in partea de racitor trei rafturi din sticla securizata si un compartiment destinat pastrarii fructelor si a legumelor. Usa racitorului dispune si ea de patru rafturi pozitionate in asa fel incat raftul inferior sa fie ideal pentru pastrarea de sticle. Congelatorul lui Indesit RAA28 dispune de doua compartimente de dimensiuni egale.

Diverse

Clasele climatice din care face parte frigiderul Indesit RAA28 sunt N si ST. Cumuland aceste doua clasa, observam ca pentru o functionare in conditii optime a aparatului frigorific de fata este necesar sa asigurati amplasarea acestuia intr-o incapere ce are temperatura ambianta intre 16 si 38 grade Celsius. Alte aspecte important pentru Indesit RAA28 sunt consumul de energie electrica, cat si clasa de eficienta energetica din care acesta face parte. Astfel, putem vorbi despre un consum mediu anual de 226 kWh, variabil in functie de conditiile de exploatare ale frigiderului. Trecand pe partea de eficienta energetica, remarcam faptul ca Indesit RAA28 face parte din clasa A+, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu o comportare destul de buna din punct de vedere energetic. Ultimul lucru pe care vreau sa-l mentionez in cazul acestui frigider, caci sunt convins ca unii dintre dumneavoastra sunt interesati si de asa ceva, este nivelul de zgomot, valoarea acestuia situandu-se undeva in jurul a 43 dB.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Indesit RAA28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *