Indesit DFP58T1CN

res_e1a332e5f9a7c43a88a5b0873270657c_350x350c_o4ap

Doua lucruri mi-au atras atentia la noua masina de spalat vase Indesit DFP58T1CN: capacitate mare de incarcare a acesteia, de 14 seturi si numarul de programe si el peste medie, si anume 8 programe. Despre acestea din urma vom vorbi mai in detaliu spre sfarsitul articolului. De asemenea, nici pretul nu este tocmai rau si consider ca este pe deplin justificat. Sigur, puteti gasi masini de spalat vase ceva mai ieftine decat Indesit DFP58T1CN, dar caracteristicile acesteia nu o sa le puteti regasi pe acele modele mai ieftine. Astfel, daca vreti sa scapati de corvoada spalarii vaselor de mana si vreti sa optati pentru un aparat care sa va ajute in acest sens, reusind in acelasi timp sa reduca substantial consumul de apa, va invit sa cititi si sa vedeti care sunt performantele pe care le poate atinge masina Indesit DFP58T1CN.

Detalii introductive

Designul, asa cum puteti observa si dumneavoastra in poza de mai sus, este modern, pe argintiu, si se preteaza foarte bine la o bucatarie la fel de moderna. Presupun ca va ganditi si la locul in care veti amplasa masina de spalat vase Indesit DFP58T1CN, daca pana la urma va decideti ca acesta este aparatul pe care il cautati. Astfel, trebuie sa stiti ca aceasta are inaltimea si adancimea de 60 centimetri iar inaltimea este de 85 centimetri. Dimensiunile sunt destul de mari datorita faptului ca aceasta masina are, asa cum spuneam mai sus, o capacitate ridicata de incarcare de 14 seturi.

V-ati lamurit ce este cu caracteristicile geometrice si de design, sa vedem acum cum sta Indesit DFP58T1CN si din punct de vedere al eficientei, caci sunt ferm convins ca acesta este un capitol de care sunteti foarte interesati. Astfel, vorbim despre o eficienta la uscare situata in clasa A, deci maxima din acest punct de vedere. Mai departe, eficienta energetica este un alt element de care trebuie sa fiti preocupati atunci cand va straduiti sa alegeti o masina de spalat vase, aici Indesit DFP58T1CN fiind pozitionata in clasa A+, maximul fiind A+++. Tot pe partea energetica as vrea sa mentionez si consumul anual estimat, acesta fiind de 295 kWh. Valoarea aceasta este obtinuta pentru 280 de cicluri iar valoarea exacta depinde de modul in care veti folosi masina, de cat de des o veti folosi si de programul pe care il veti rula in mod obisnuit.

Cumpara Indesit DFP58T1CN la un pret foarte bun

Programe

Tot am adus vorba despre programele pe care Indesit DFP58T1CN le are in configuratie si le poate rula, haideti acum sa vedem si care sunt acestea si sa vedem si cateva detalii referitoare la acestea. Lista este cuprinzatoare, opt programe fiind disponibile pentru dumneavoastra, asa cum mentionam la inceputul articolului. Iata care sunt acestea:

  1. Eco – 3 ore si 10 minute este durata acestui program, acesta incluzand si faza de uscare. Ofera si posibilitatea de incarcare la jumatate si consuma 11 litri de apa si este cel mai eficient program disponibil pe Indesit DFP58T1CN, atat din punct de vedere al consumului de apa, cat si din punct de vedere al consumului energetic.
  2. Intensiv – Acest program isi dovedeste eficienta la vase extrem de murdare, chiar si la tigai sau oale. Dureaza 2 ore si jumatate si necesita un volum de 16.5 litri de apa, consumul energetic fiind de 1,7 kWh. La fel ca programul anterior, Indesit DFP58T1CN va permite sa rulati acest program la jumatate din incarcarea maxima, astfel incat sa economisiti timp si resurse.
  3. Normal – Asa cum ii spune si numele, acesta este programul obisnuit. Dureaza doua ore si spala cu succes vase cu nivel normal de murdarie.
  4. 60′ – Acest program disponibil pe Indesit DFP58T1CN dureaza, asa cum probabil ati ghicit deja, fix 60 de minute. E rapid, dar nu este cel mai rapid pe care vi-l ofera masina de fata, asa cum vom vedea mai jos.
  5. Delicate – Vasele delicate vor fi spalate cu toate grija necesara in programul acesta. Puteti spala pahare si alte obiecte cu o sensibilitate ridicata la temperaturi inalte. 12 litri de apa sunt necesari iar consumul energetic este de 1.1 kWh.
  6. Rapid – Asa cum mentionam, Indesit DFP58T1CN dispune si de un program rapid de spalare, durata acestuia fiind de numai 30 minute. Asa cum va inchipuiti, acest program este recomandat doar pentru vase cu un grad redus de murdarie.
  7. Prespalare – Daca vreti sa strangeti mai multe vase inainte sa rulati un program de spalare complet pe Indesit DFP58T1CN, aveti posibilitatea de a rula o prespalare care sa elimine rapid resturile de mancare, astfel incat acestea sa nu se intareasca si sa nu fie necesar sa rulati programul intensiv.
  8. Igenizare – Ingenizare si dezinfectare la o temperatura ridicata a apei.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Indesit DFP58T1CN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *