Indesit DFG 2631

res_e31e9c1a51b3acc9760bcb0395ed4679_350x350c_ghun

In sfarsit, ati ajuns la concluzia ca este cazul sa va cumparati o masina de spalat vase si sa scapati de o sarcina complet neplacuta si consumatoare de timp? Solutii sunt, deci aveti de unde sa alegeti modelul potrivit pentru dumneavoastra si care sa se plieze perfect pe nevoile pe care le aveti. Una dintre variantele disponibile, chiar una dintre cele mai noi aparute pe piata din Romania, este Indesit DFG 2631. Aceasta masina de spalat vase are un pret decent pentru ceea ce ofera iar caracteristicile ce stau la baza ei promit multe. Articolul de fata are ca scop prezentarea celor mai importante caracteristici pe care masina de spalat vase Indesit DFG 2631 la ofera si tragerea unor concluzii cu privire la performantele de care aceasta este capabila, atat din punct de vedere al consumurilor de apa si energie electrica, cat si din punct de vedere al programelor de spalare. Sa continuam si sa vedem despre ce este vorba.

Cat este de eficienta?

In primul rand, trebuie spus ca eficienta se masoara in cazul masinilor de spalat vase pe trei directii: eficienta energetica, eficienta la spalare, eficienta la uscare. Indesit DFG 2631 nu se prezinta rau in cazul eficientei energetice, fiind vorba despre o incadrare in clasa de eficienta A+. Asta inseamna ca masina de fata nu o inregistreze un consum mult prea mare de energie electrica in timpul functionarii. Sigur, exista clase de eficienta mai bune de atat, inca doua, ca sa fim exacti, clase ce conduc la economisiri ceva mai mari de energie electrica, dar acelea pot fi intalnite doar pe masinile de spalate vase mult mai scumpe decat Indesit DFG 2631.

In alta ordine de idei, masina de fata se comporta excelent pe partea de spalare si pe cea de uscare, atingand clasa maxima A in ambele cazuri. Deci chiar daca putem vorbi despre mici deficiente in ceea ce priveste consumul de energie, macar stim ca pe partea de spalare si uscare Indesit DFG 2631 se prezinta perfect.

Cumpara Indesit DFG 2631 la un pret foarte bun

Optiuni

Doua optiuni de spalare sunt oferite de masina de spalat vase Indesit DFG 2631. Este vorba despre posibilitatea de a programa startul intarziat al spalarii, cat si despre posibilitatea de a incarca la jumatate. Prima dintre acestea poate fi gasita pe aproape orice masina de spalat vase, asa ca n-o sa insistam asupra ei. A doua optiune insa, cea pentru incarcarea la jumatate, nu este atat de raspandita iar importanta ei este extrem de mare, caci contribuie la aspectul pe care ni-l dorim cu totii: economisire. Activarea acestei optiuni pe masina Indesit DFG 2631 presupune reducerea consumului de apa, energie electrica, cat si detergent. Astfel, daca n-aveti foarte multe vase de spalat, este o idee foarte buna sa activati aceasta optiune.

Programe

Un alt capitol definitoriu pentru orice masina de spalat vase este cel al programelor de spalare. Indesit DFG 2631 ne intampina cu sase astfel de programe, deci aveti de unde alege astfel incat sa va puteti adapta intotdeauna la vasele pe care le aveti de spalat. Sa vedem care sunt aceste programe:

  1. Intensiv – Acest program are o durata de doua ore si 25 minute si este destinat vaselor cu un grad mare de murdarie, inclusiv tigai, oale etc. Nu este o idee buna sa bagati articole sensibile atunci cand rulati acest program.
  2. Normal – Programul obisnuit din configuratia lui Indesit DFG 2631. Probabil ca acesta este cel pe care il veti folosi in mod curent. Trebuie sa stiti ca are o durata de o ora si 50 minute.
  3. Prespalare/inmuiere – Daca aveti prea putine vase pentru a porni un program de spalare, dar nici n-ati vrea ca resturile de mancare sa se intareasca pe putinele vase murdare pe care le aveti, Indesit DFG 2631 va ofera posibilitatea de a efectua o scurta prespalare a acestora, durata fiind de doar opt minute.
  4. Eco – Eficienta energetica a lui Indesit DFG 2631, despre care vorbeam ceva mai sus, a fost stabilita pe baza acestui program. Practic, programul Eco este cel mai eficient din punct de vedere energetic, compromisul facut pentru obtinerea acestei eficiente fiind o durata ceva mai mare, de doua ore si 55 minute.
  5. Rapid – Un alt program economic este cel Rapid, durata acestuia fiind de doar 35 minute. Acesta nu ofera posibilitatea de incarcare la jumatate.
  6. Delicate – Ultimul program oferit de Indesit DFG 2631 este cel pentru vase delicate, incluzand aici atat pahare, cat si orice alt tip de articol pe care nu vreti sa-l supuneti unei spalari la temperatura ridicata.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Indesit DFG 2631

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *