Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX

Spalatul vaselor este o activitate pe care o face toata lumea ( sau aproape toata lumea) insa nu este tocmai cea mai placuta activitate. Ba chiar, multi dintre noi, daca am alege un lucru pe care nu am vrea sa il mai facem niciodata, ar fi exact acest spalat de vase.

Din fericire, secolul modern ne ofera masini de spalat vase, care ne pot ajuta foarte mult in bucatarie si ne pot scapa de una dintre cele mai neplacute activitati pe care le facem zi de zi .

Hotpoint LFD11M121CX este una dintre aceste masini de spalat vase si reuseste sa imbogateasca bucataria din mai multe puncte de vedere: arata bine, este eficienta si te ajuta sa scapi de tot ceea ce inseamna spalat de vase.

Aspectul lui Hotpoint LFD11M121CX

Eleganta este cuvantul care defineste aspectul acestei masini de spalat. Este foarte simpla, insa cu toate astea atrage prin fiecare linie si prin fiecare element de constructie. Culoarea sa este cea a inoxului, ceea ce contribuie la un aspect modern si futurist pentru orice bucatarie, iar panoul LCD, care ofera informatii completeaza cu succes eleganta acestui dispozitiv.

Dimensiunile sunt perfecte, fara sa ocupe prea mult spatiu in bucatarie. Latimea este de 60 de centimetri, in timp ce inaltimea ajunge la 85 de centimetri iar adancimea la 60. Practic, dimensiunile sunt standard cu cele ale unei masini de spalat rufe sau chiar cu cele ale unui frigider.

Materialul predominant la aceasta masina de spalat vase este inoxul, ceea ce garanteaza o curatare usoara si lipsa microbilor.

Comanda Hotpoint LFD11M121CX la un pret foarte bun

Descriere si elemente care ies in evidenta

Eficienta masinii de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX este data de cateva elemente proprii Hotpoint si extrem de interesante:

  • Flexi Power. Este un motor foarte performant, care combina puterea cu eficienta si asigura o spalare optimizata pe toata durata ciclului. Acesta alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei, tinand cont de tipul de murdarie care se afla pe vase. Astfel, indiferent cat de murdare sunt vasele, acestea vor ajunge cat se poate de curate cu un consum redus;
  • Zone Wash. Pentru o spalare cat mai eficienta, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi zona in care se efectueaza spalarea, iar aceasta tehnologie se asigura ca fiecare reziduu este indepartat eficient, chiar si cele mai rezistente;
  • Flexi Load. Este o alta tehnolgoie interesanta, creata de cei de la Hotpoint. Aceasta gestioneaza foarte bine incarcatura masinii de spalat vase, adaptandu-se tuturor exigentelor si permitand o incarcare de pana la 14 seturi.

Alte caracteristici

Hotpoint LFD11M121CX este o masina de spalat cu o capacitate foarte mare de incarcare, dar care reuseste sa aiba o clasa de eficienta energetica foarte buna. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce garanteaza un consum cat se poate de redus.

Numarul de programe este foarte mare si diversificat, ajungand la 11. Acest lucru inseamna o spalare rapida, setata in functie de tipul de vas sau de tipul de murdarie.

Masina de spalat vase ofera si o multime de programe, care mai de care mai interesante.

Astfel, vei descoperi ca este cat se poate de sigura, dispunand de protectie impotriva inundatiilor dar si foarte eficienta, avand o optiune de incarcare la jumatate si programe intensive, rapide sau un program auto.

Consumul de apa este si el unul redus, fiind de maxim 9 litri de apa pentru fiecare ciclu de spalare. Practic, masina de spalat de la Hotpoint foloseste mai putina apa decat folosesti in mod normal pentru a spala vase, ceea ce duce la o economie substantiala si in acest sens.

Pe langa masina de spalat, vei primi si o multime de accesorii. Printre acestea se numara si un cos de tacamuri, un cos superior reglabil, o tava destinata tacamurilor si un cos inferior cu insertii rabatabile. De asemenea, vei primi un cos de tacamuri glisant.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste zgomotul produs de aceasta masina de spalat vase, trebuie sa stii ca nici nu o vei auzi. Nivelul sau de zgomot este de doar 41 de db, ceea ce inseamna ca este cat se poate de silentioasa.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Hotpoint LFD11M121CX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *