Hotpoint EBM 17210

Combina frigorifica Hotpoint EBM 17210

Combina frigorifica este unul dintre elementele indispensabile oricarei case. Aceasta pastreaza alimentele intr-o stare perfecta si ofera mancare de buna calitate de fiecare data, contribuind cu succes la imbunatatirea calitatii vietii.

Hotpoint EBM 17210 este o combina frigorifica excelenta, care reuseste sa combine cu succes functiile de ultima generatie, cu utilitatea si cu aspectul. Deosebit de incapatoare si cu finisaje, pe cat de simple, pe atat de elegante, aceasta combina frigorifica este o alegere foarte buna pentru orice bucatarie, putand servi fara probleme chiar si familii foarte numeroase. Culoarea combinei este alba iar deschiderea standard se face prin dreapta, insa in functie de necesitati, utilizatorul poate opta si pentru deschiderea din stanga, deoarece Hotpoint EBM 17210 are usi reversibile.

Hotpoint EBM 17210 dispune de un frigider cu 2 rafturi din plastic si cu 3 suporturi de usa, care ofera un volum incapator, de 182 de litri si de un congelator cu 3 compartimente si cu un volum de 90 de litri. Congelatorul ofera o congelare rapida, de 2 kg/24 de ore. Astfel, iti poti stoca rapid mancarea, pe termen lung, fara sa iti faci probleme ca se va strica.

Rafturile din frigider sunt reglabile, oferind o flexibilitate maxima si ofera inclusiv un compartiment dedicat legumelor si fructelor.

Comanda Hotpoint EBM 17210 la un pret foarte bun

Hotpoint EBM 17210 este construit in asa fel incat sa fie foarte eficient, iar eficienta se descopera in absolut toate detaliile:

–        Clasa de eficienta energetica A+. Vei descoperi ca aceasta combina consuma doar 261 kwh/an, datorita clasei energetice de ultima generatie. Cei 261 kw/an reprezinta un consum cu pana la 40% mai mic decat consumul unei combine cu clasa energetica A. In felul acesta te poti bucura de facturi mai mici si de faptul ca protejezi natura, pe cat posibil;

–        Eficienta in utilizare. Iluminarea interioara si compartimentarea bine gandita, fac din Hotpoint EBM 17210 o combina de nelipsit in orice casa, care isi face treaba in cel mai bun mod posibil;

–        Nivelul de zgomot. Daca unele combine frigorifice sunt deranjante, atunci cand vine vorba despre zgomotul pe care il produc, aceasta este cat se poate de silentioasa. Cei 41 db pe care ii emite aproape ca pot fi neglijati, contribuind la un confort casnic complet;

–        Clasa climatica N, ST, SN. Faptul ca dispune de aceste clase climatice, ii ofera combinei o flexibilitate maxima. Practic, poate sa fie pus in orice incapere in care se gasesc temperaturi intre 10 si 38 de grade Celsius, fara sa isi scada eficienta;

–        Autonomie generoasa. Exista momente in care alimentarea cu energie electrica nu este continua. Cum combina frigorifica necesita o functionare continua, pentru a evita stricarea alimentelor, o pierdere a energiei electrice ar insemna compromiterea tuturor alimentelor din interior. Hotpoint EBM 17210 dispune de o autonomie de 19 ore fara curent, in asa fel incat sa pastreze totul in deplina siguranta, chiar si in cazurile neplacute in care curentul nu este tocmai prietenos.

Tehnologia de ultima generatie nu lipseste din constructia lui Hotpoint EBM 17210, ba chiar reuseste sa se evidentieze si sa uimeasca.

Astfel, combina ofera un mediu perfect pentru depozitarea alimentelor. Frigiderul si congelatorul au mai multa nevoie decat orice alt aparat de igiena. Tehnologia Hygiene Advance, de care dispune , este un tratament cu ioni de arginti aplicat peretilor interiori, care elimina posibilitatea de formare a mucegaiului si a bacteriilor. Datorita acestui tratament, pastrarea alimentelor se face intr-un mod optim si sanatos;

Racirea este statica si se face printr-un agent de racire R600a. Datorita acestuia si datorita constructiei, frigiderul nu va avea nevoie de dezghetare, gheata care depaseste 3mm, topindu-se automat, in timp ce congelatorul va trebui sa fie dezghetat de maxim 2 ori pe an.

Hotpoint EBM 17210 este asadar o combina frigorifica ce se potriveste in orice imprejurare si reuseste sa multumeasca aproape orice casa. Este mare, este bine compartimentata si ofera eficienta maxima din toate punctele de vedere. In plus, pretul propus pentru aceasta combina este unul destul de mic. Fara doar si poate, datorita flexibilitatii sale si datorita numeroaselor functii de care dispune, este o solutie de luat in calcul de catre orice persoana care isi doreste innoirea aparaturii de bucatarie.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Hotpoint EBM 17210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *