Heinner TurboMax XF-8080-RD

Heinner TurboMax XF-8080-RD

Atunci cand ne decidem sa alegem un storcator de fructe si legume  nu trebuie sa ne uitam doar la pret si daca produsul respectiv este de calitate sau nu, ci sunt o sumedenie de criterii de care trebuie sa tineti cont: usurinta curatarii, nivelul de zgomot, viteza de stoarcere a fructelor si legumelor, ce fel de fructe/legume se pot folosi, calitatea sucului rezultat, precum si fiabilitatea produsului.

Heinner TurboMax XF-8080-RD este un storcator ce are un pret exceptional de bun si nici din punct de vedere calitativ nu lasa de dorit. Marca Heinner nu este o marca tocmai cunoscuta in Romania, magazinele de profil incadrand aceasta marca in randul produselor low-entry, insa nu am prea auzit clienti plangandu-se de calitatea oferita de acestia.

Storcatorul Heinner TurboMax XF-8080-RD are o putere de 850W. Capacitatea recipientului pentru pulpa este de 2L, iar cea pentru suc de 1L. Diametrul tubul de alimentare este de 7.5cm, suficient pentru a nu fi nevoiti sa pierdeti timpul sa tocati deversele fructe/legume inainte de a le introduce in aparat. Cu un numar de 2 trepte de viteza va reusi sa satisfaca cerintele chiar si a celor mai sceptici dintre noi. Viteza mai mica este potrivita pentru a stoarce legumele si fructele moi, iar cea mai mare pentru cele mai tari.

Pentru a va putea face o idee de ce veti gasi in cutie in momentul achizitionarii lui Heinner TurboMax XF-8080-RD am sa inserez o schema cu partile componente:

Heinner TurboMax XF-8080-RD

Storcator de fructe Heinner TurboMax XF-8080-RD

Pentru a pregati fructele si legumele pentru stoarcere acestea trebuiesc spalate intotdeauna, insa nu este necesar sa inlaturati semintele mici sau cojile subtiri inainte a utiliza aparatul. Evident, fructele cu coaja mai groasa cum sunt portocalele sau lamaile, trebuiesc curatate de coaja in prealabil, nu numai din cauza faptului ca poate distruge componentele storcatorului ci si din cauza ca acestea vor da un gust neplacut sucului. Samburii mari de la fructe precum prunele, caisele, piersicile, s.a.m.d trebuiesc sa fie si ele indepartate. De asemenea, fructele si legumele mari vor trebui sa fie taiate in bucatele mai mici pentru a le putea introduce pe tubul de alimentare. Legumele lungi cum ar fi pastarnacul, albitura si morcovul trebuiesc introduse cu varful ascutit inainte.

Incercati sa nu folositi storcatorul  Heinner TurboMax XF-8080-RD mai mult de 3 minute continuu, daca totusi ati depasit acest interval de timp, este necesar sa lasati aparatul sa se odihneasca circa 10 minute.

Partile componente sunt usor de curatat si anume: partile detasabile pot fi spalate atat manual cat si in masina de spalat vase, insa motorul necesita doar stergere cu o laveta usor umezita.

Nivelul de zgomot pe care il produce Heinner TurboMax XF-8080-RD este de 78dB, iar dimensiunile acestuia sunt: 20x30x40. Finisarea metalica a carcasei contribuie la un aspect modern dand bine in orice bucatarie.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner TurboMax XF-8080-RD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *